Sayfa 125/981 İlkİlk ... 2575115123124125126127135175225625 ... SonSon
Arama sonucu : 7844 madde; 993 - 1,000 arası.

Konu: Viop LVIII

TBMM'de görüşülen Öğretmenlik Meslek Kanunu'nda verilen önerge ile Öğretmen Akademisi'nde eğitim görecek öğretmenlerin ücretleri artırıldı.
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

İstanbul'da 20 gündür kayıp olan 21 yaşındaki genç kızın tüyler ürperten bir cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. İddiaya göre; sosyal medyadan ev temizliği ilanına tıklayan güvenlik görevlisi, evine gelen genç kızı öldürdü, cesedini paramparça etti. Kızın uzuvlarını kutuya koyan şüpheli o kutuyla işyerine geldi, mesainin bitip herkesin çıkmasını bekledi ve harekete geçti!

ABD'de Üretici Fiyat Endeksi, haziranda aylık bazda yüzde 0,2, yıllık bazda ise yüzde 2,6 artışla beklentilerin üzerinde gerçekleşti

4. burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    teknik olarak dün kritik bir bölgede kapanış yaptı . bugun eski zirvesine doğru hareketinide çekti
    akşamdan elimizde f16 çıkış kaldı orası flu bir açıklama ile ,
    bunun üzerine 3 günlük tatil
    normal şartlarda bu katalizörlerle kırmızı veya yatay bir kapanış gelme ihtimali daha yüksek gözüküyor .
    ben iyi bir hacim yakalanırsa ters salvo gün içi f16 işi ile ilgili normal bir adım gibi muhabbetler dönerse zirvesi üzeri bir kapanış beklerim.Burada badem sporun inanması gerekli benim seneryoma

evet badem sporum hacimde biraz geriyiz düne göre çalışman lazım inanın çocuklar deyip bulut abinizi utandırmayın çok yol yürüyüp bu arenada çok kazançlar elde ettik bazen, çok arkamızdan havlattık elemanları bu yüzden zirve üzeri kapanış için inanın çocuklar bak bu lıverpol şarkısı
    abi bugun öngörün gerçekleşirse imzana it terbiyecisi yazarmısın diye ricada bulunmuş bir kardeşimiz.
    zor bir savaş bugun ama seni kırmayacam öngörüm tutarsa yazarım
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Gübre tavana az kaldı. Hektaş artıya geçti.
    audentes Fortuna iuvat

7. Başkara,

senin tahtanın bankalara destek çıkması gerek 310.50 üzerine bir atabilse olacak bu iş bir konuş
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Sayfa 125/981 İlkİlk ... 2575115123124125126127135175225625 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •