Sayfa 137/981 İlkİlk ... 3787127135136137138139147187237637 ... SonSon
Arama sonucu : 7844 madde; 1,089 - 1,096 arası.

Konu: Viop LVIII

1.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    tokatçıyla iksi bir yok oluyor.. özelden strajeyi değiştiriyorlar.

mal gibi yakalandık bişey yapmamız lazım falan diye istişarede bulunuyorlardır.

bak sana bu topiğe onuda ispatlayacam.bekle
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Keyfinizi sağlığınızı kaybetmeyin hayat kısa .
    kolay gelsin
    dur sindo..

aha allaha inanan adamsın..

benim sana senin bana 1 tane özel msj atmışlığın varmı.. ?

tanışmıyoruz bile.

forumda adam akıllı birtane grafik paylaşan adama taş atıyorlar. bu nedenle karşıyım ben.

3. Puahahahhahsh
    Alemsiniz yahu, birbirinize laf çakana kadar piyasaya odaklansanız paraları katlaya katlaya parasaymaktan bıkarsınız
    Bak şindi öngörüye bak.
    Herif akşam seansında çok fena fışkırttıracak iyi izleyin
    Hamdım Piştim Yandım

4.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    bu ay 11 .500 görmez diye tahmin ediyorum sindo ..... yarın endeks için nokta atışın nedir .....kaçı görür sence ....sindo tahminin nedir....ben yazdım.....kimse kimseyi ayıplamayacak....sadece tahmin bu.....
     Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Sindo günlük tahmini yazamadı dayucum.....sağa sola sapmadan ...çamura yatmadan tak yazacan.....adı üzerinde tahmin...burdan abkaya da selamlar .....
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Yazamaz.Ancak kıvırır.

ŞART-ŞURT olmadan diyeceksin.Mesela ''bana göre endeks 11.500 ü aşamaz...''

Bu iş tahmin yahu.Kimseyi ayağından asmıyorlar.AMA YÜREK YOK.Alışmış,Ankaradan İSTANBUL otobüsüne binersen ve İZMİTi geçersen,İSTANBUL yakın,tarzı konuşmalara.
    emlak,

en baştan beri oku dün akşam tokatlı ile başlıyor bana soruyor bende f16 dan dolayı baskı olabileceğini belirttim.Buraya bozkurtu da dahil ediyorlar belki bilmeden onun günahını alamam , bozkurt ta yazdığı msj sonunda apka ya selamlar diyor hemen apka bana sallamaya başlıyor buradaki organizeyi görüyorsun zeki ya bunlar.
    her boku çok bilen apka ya sormuyor dün gece tek bana soruyor bende yedim sanıyorlar taşakdayım haberleri yok

5.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Sindo günlük tahmini yazamadı dayucum.....sağa sola sapmadan ...çamura yatmadan tak yazacan.....adı üzerinde tahmin...burdan abkaya da selamlar .....
    selam mevzusu bu emlak bozkurtta yazısından sonra sahneye başından çiçekler dökülerek apkoş çıkıyor

6. Beni kavganıza katmayın, ben tek çalışırım
    Sindoma abi başarılı öngörülerinde seni de tebrik ediyorum.
    Ben kaz***** hep tebrik etmişimdir, kim olursa olsun heriften bi gıl kopartanı tebrik ederim
    Hamdım Piştim Yandım

tek tek okumaya gerek yok zihniyetlerini biliyorum bana yetiyor artıyor

benim fark anlamında dikkat çekmek istediğim noktayı anlayın diye.

yoksa kimsenin pozu zerre beni ilgilendirmiyor.. gerçekten böyle. kazanıyorsa 1000 misli daha kazansın.

kaybediyorsa da zararını çıkarır umarım.

forumda kancıklar gibi bir konuyu başka birlere çekip sürekli döneklik yapmak aklınca birilerine laf çakmak ha işte ona ben karşı çıkarım. bunuda yazarım !

8. 9.7.2024 gerekçelerimle analizimi yapmışım pıst 100 10500 lerde formasyonum çalışırsa 11500-11600 hedef belirtmişim yapın bakalım 500 puan önceden analiziniz göreyim sağdan soldan okuduklarını bana analiz diye pıst 100 11000 olmuş onu anlatıyorlar.ve okuduğunu anlamayan bir zekaya sahipler orta vade öngörü diyor ulan labunya 2023 12. ayında orta vade görüşümü belirtmişim ben pıst 100 2.50 dolarken 3.25-3.35.375.400 diye daha ne soruyorsun amaç farklı

Sayfa 137/981 İlkİlk ... 3787127135136137138139147187237637 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •