dolar oldu 33. ne mutlu trollere..
Şirketler Sizi "Karbon Ayakizi" ile Nasıl Kandırıyor? https://www.youtube.com/watch?v=T5lyYUyDqCY çağrı mert yine döktürmüş
Originally Posted by EMLAK manyak ya oradaki spek .. dün tavandan iyiki vermişim diyordum yarısını.. bugün alsammı daha da diye düşünmeye başladım adamı çok arada bırakıyorlar acayip bi cazibesi var...spek kadın olabülü.. Benim cazibem de yok ama her tahtada elliyorlar nabucuk?
Originally Posted by ALPER Benim cazibem de yok ama her tahtada elliyorlar nabucuk? dayu sen nerdesin yaa bizim o iş nooldu
Originally Posted by çıtak dayu sen nerdesin yaa bizim o iş nooldu O iş tamam. Haftaya emlaki da alıp cumaya gidecez
Originally Posted by ALPER O iş tamam. Haftaya emlaki da alıp cumaya gidecez elinde şişe.. şimdi çarpılacan.
Originally Posted by ALPER O iş tamam. Haftaya emlaki da alıp cumaya gidecez Oğlum imam bunu gördüğü an Pamuk aklına gelir. Durup dururken imamı dinden imandan çıkarmayın.
Originally Posted by Ayasofya 2005 Oğlum imam bunu gördüğü an Pamuk aklına gelir. Durup dururken imamı dinden imandan çıkarmayın. Musalla taşına uzanmadan olmaz o iş
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643
Forum Rules
Yer İmleri