Sayfa 734/882 İlkİlk ... 234634684724732733734735736744784834 ... SonSon
Arama sonucu : 7056 madde; 5,865 - 5,872 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

1. geçmişte 34,5 tan aldığım ve 123 te satarak stop olduğum ve bu yüzden cücüğün beni ağır eleştirdiği atatp şu anda 145,20 ile tavan yapmış.... son 4 ayda yan hisselerin yıkıldığı ,bir çoğunun eski zirvelerine çıkmak için %70-100 çıkması gerektiği bir ortamda atatp zirvesine sadece %16 mesafede...yarın da kabaca %6 primi görürse ?? oradan satacak olanın zararı sadece %10 kalır...o %10 luk zararı da çok aşırı düşmüş hisselere geçerek çok rahatlıkla kapatabilir....

bu konuda beni eleştirenler aha top sizde..beğenmiyorsanız çıkıp gidin...hisse geçmişten beri çok defa çıkış fırsatı verdi... bir daha bu konuyu gündeme getirenin hakkı bir sopadır.....

(yüzüne kürek biraz ağır gelecekti )....
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. Haftaya da yurtdışı farklı lokasyondayım..
    Numaranı verde sana da konum atayım..

3. Bak kaç yıldır aynı nick..
    Sen daha 3 günde farklı hesaplar

4.  Alıntı Originally Posted by SALİH Yazıyı Oku
    ya arkadaslar yordunuz yeter artık ya bırbırınıze numaranızı verın ne yapıyorsanız yapın
    Moderatör arkadaşlar olayın farkına varmış olmalı..onu engellediklerinde herşey normale dönecek...bir yandan da bu forumlarda dönen dolapların açıkça ortaya çıkması iyidir...bakın adam bir kaç nick ile yazıyormuş..amaç ky yi biktirip usandirmak..bilgi paylasanlari susturmak..

5. Telegramda zaten aynı ekipten olanlardan birine neden hep hisseyi kötülüyorsun ? Hisse elinde var mı diye sorduklarında elimde yok ama alım için fırsat kolluyorum itirafinda bulundu...ne yazık ki birileri kendi kazaclarini ky nin kayıp etmesi üzerine kurgulamis ...kendi çabaları ile hisse bulup ,sabır ederek kazanma amaçları yok..

6.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    Moderatör arkadaşlar olayın farkına varmış olmalı..onu engellediklerinde herşey normale dönecek...bir yandan da bu forumlarda dönen dolapların açıkça ortaya çıkması iyidir...bakın adam bir kaç nick ile yazıyormuş..amaç ky yi biktirip usandirmak..bilgi paylasanlari susturmak..
    Dostum çok bariz itibarızlaştırma,şirketi karalama ve yatırımcıyı yanıltıcı ifadeler var..
    Senin ve benim geçmişim çok net belli ..
    Yazdığım hisseler ortada..bunların derdi belli bir yerde fena ayaklarına basmışız..
    Atatp yi kimsecikler bilmezken ilk yazanlardanım..fiyatlama 25 tl..geriye dönük girin bakın forumda..
    7 milyar tl piyasa değeri olması gerektiğini ilan etmişim taa o zamanlar ve sonuçta oraya gelmiş ve realize olmuşum..dertleri bambaşka çok net ..
    Muhatabım olamayacakları gibi dengim asla olamazlar..
    Berkosan da süreci belirleyecek olan finansal sonuçlardır her şirkette olduğu gibi..
    Ben yatırımcı olarak yoluma devam ederim ve piyasa değeri ederini bulana kadar taşırım..
    Bol kazançlar..

Sayfa 734/882 İlkİlk ... 234634684724732733734735736744784834 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •