Sayfa 256/998 İlkİlk ... 156206246254255256257258266306356756 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 2,041 - 2,048 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

1.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Gonyalılar gibi adam oldukça bu hep böyle olacak
    Abi sen biliyorsun kaç kere siyaset yüzünden babamın ümüğüne çöktüm. Bu yüzden dışarıdan çıkmıyorum sinir küfür hastası oluyorum. Ha şuan ki en büyük zevkim onların ısınmak için bir birini şey etmesi. Saltanat bitti. Hepsi teker teker girdaba gidiyor kaçarı yok. Kayınço bile yola girdi.

2. Heval kardeşin dediği gibi Konya değişik bir yer. Bazen engelli akülü arabam ile dışarı çıkıyorum. Bazı insanlar beni görünce duruyor arkadaki hipne basıyor çoğunlukla cayırtı kopuyor. Konya'da yaya ya yol vermek gibi bir adet yok. Hatta engelli girişlerine bile park edilir, evin önüne engelli girişi için duba yaptırdım hepsini kırdılar. Bu konya için normal. Bir ara hepsinin resmini çekip trafik cezası yazdırıyordum. Şu hastane işi bitsin sağlığıma bir kavuşayım yine başlarım ceza kitlemeye.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Geçen yıl ki vergi gelirleri 5 trilyon değil. Bu sene onu zor yakalar borsa daki açıklanan bilançolara göre. Çoğu zarar açıklıyor. Şimşeğin 12 trilyonluk gideri var delme olmazsa. Gelir beklentisi 7 trilyon onu nah yakalar diyorum. Giderse artış olur da gelir de olmuyor öyle istediği gibi.
    Bir tane rakam okumadan çalakalem yazıyorsun bütçeden beklenen gelir 8.4 trilyon gayme, arabalara çifte vergi, evlere 3 vergi, ota boka vergi derler toplarlar.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

4.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Bir tane rakam okumadan çalakalem yazıyorsun bütçeden beklenen gelir 8.4 trilyon gayme, arabalara çifte vergi, evlere 3 vergi, ota boka vergi derler toplarlar.
    İhtiyar Ahmet abi yok diye bana sarıp durma. Şimşek gicını tavana vursun çıkmaz o vergi. Ha RTE amcası servet vergisi rant vergisi çıkarır o başka.

5. Reha başkanım finansman maliyeti diye bir şey var. Tüpraş geçen sene milyarlarca kar açıklıyordu. Bu sene 320 milyon açıkladı. Tüpraş bile tahvil ihracı yaptı %50 faizle.

Merak ettiğim ocak ayına kadar emeklileri nasıl avutacaklar, gerekse ocak ayında da emekli maaşları pek yerinden oynamayacak.

Emekliler için epey güzel aylar var önümüzde, hele kış çok hoş geçecek.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

7. Birde bu aç iki ayaklı köpüşlerin son iki senesi. Ne çaldılar ne götürdüler kâr. O kadar büyükşehir de kaybettiler. Yakında birbirlerini yer bunlar. İki ayaklı Aç köpüş kesinlikle ısırır.

8.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Merak ettiğim ocak ayına kadar emeklileri nasıl avutacaklar, gerekse ocak ayında da emekli maaşları pek yerinden oynamayacak.

Emekliler için epey güzel aylar var önümüzde, hele kış çok hoş geçecek.
    Vallahi ben şimdiden doğalgaz parası biriktiriyorum. Kapıcı yönetimin yalı. Aylık 3 bin gider ortalama. Babam bir senede ödüyor onu.

Sayfa 256/998 İlkİlk ... 156206246254255256257258266306356756 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •