Sayfa 268/998 İlkİlk ... 168218258266267268269270278318368768 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 2,137 - 2,144 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

1.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Yabanci mal birakmadi, bu hisse %2000 roketleyebilir diyene soylemek lazim, sat evi arabayi al is'te, zahmet edip neden millete anlatiyorsun.

Yabanci mal birakmadi sozu anladigindan degil,nerden bilecek yabancinin ne kadar mal aldigini.

Akli sira bu hisseye talep olusturacak ki, hisse % 10 filan yukselse, satip kar'ini cebe koysun.
    Üstadım selamlar.
    Yazdıklarınızı ilgiyle okuyorum.
    Lakin bazen; sözünü ettikleriniz: "sadece sizin edindiğiniz haberler", " sadece sizin bildikleriniz" gibi...

Yazarken bağlamını: haber, link, dedikodu, sosyal medya paylaşımı vb. eklerseniz daha aydınlatıcı olur sanki.

2.  Alıntı Originally Posted by ASAP_ Yazıyı Oku
    Üstadım selamlar.
    Yazdıklarınızı ilgiyle okuyorum.
    Lakin bazen; sözünü ettikleriniz: "sadece sizin edindiğiniz haberler", " sadece sizin bildikleriniz" gibi...

Yazarken bağlamını: haber, link, dedikodu, sosyal medya paylaşımı vb. eklerseniz daha aydınlatıcı olur sanki.
    Buyur.

https://www.youtube.com/watch?v=2ahyw0vvHME

3.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Yahu bu türden bir adamı dinleyip, referans alıp, üzerinden yazmak zaman kaybı değil mi?

Buyurun aşağıda özelden yazan bu türden bir tipin örneğini vereyim.
    Bu türler üzerinden tartışacaksak... Ohooo...

Referans verin dememin sebebi bu. Her çöpün söylediğini ciddiye alıp, konuşacaksak...

4. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan dan Suriyeliler açıklaması: Kimseyi buradan gönderecek değiliz.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Şam yönetimiyle diyalog çalışmaları ve AKP li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın yaptığı çağrılar için Bu son derece kıymetli bir çağrıdır. Umarım bunun değerini anlarlar dedi.
    Fidan, Türkiye deki Suriyeliler içinse Gönüllü olmadığı sürece biz kimseyi buradan zorla gönderecek durumda değiliz dedi.

https://www.cumhuriyet.com.tr/siyase...ource=Anasayfa

5.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Dışişleri Bakanı Hakan Fidan dan Suriyeliler açıklaması: Kimseyi buradan gönderecek değiliz.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Şam yönetimiyle diyalog çalışmaları ve AKP li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın yaptığı çağrılar için Bu son derece kıymetli bir çağrıdır. Umarım bunun değerini anlarlar dedi.
    Fidan, Türkiye deki Suriyeliler içinse Gönüllü olmadığı sürece biz kimseyi buradan zorla gönderecek durumda değiliz dedi.

https://www.cumhuriyet.com.tr/siyase...ource=Anasayfa
    Gönüllü olmaları için neler yapsak acaba?

Burada onlar için yaptıklarımızdan kat be kat fazlasını nasıl sunabiliriz?
    Ben hikaye anlatıyorum, benim hayal ürünümdür. Yatırım tavsiyesi değildir.

6. Question

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Hakikaten eşşeğin şeyine su kaçırdılar, zeytinin dalı olmayan ülkelerde bile zeytinyağı bizden ucuz.
    6 ay önce birisi burada ''beni akrabalarım zeytinci, ben zeytinden anlarım, zeytinde kıtlık olduğu için zeytinyağı çok pahalı'' diye mabadından uyduran biri vardı.

O zaman da söylemiştim, bu pahalılığın kıtlıkla alakası yok diye.

2 ay önce de depolar zeytinyağı dolu, stokları eritemiyoruz diye yakınıyorlardı adiler. Biraz ucuz versinler de stoklar erisin.
    Yazdıklarım kendi görüşümdür, Yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Restoran yiyecek içecek olarak şuan Japonya'dan aynı yada pahalıyız.
    ziyaaaaaaaaaa
    bir halt olacağı yok.

8.  Alıntı Originally Posted by boymatlı Yazıyı Oku
    6 ay önce birisi burada ''beni akrabalarım zeytinci, ben zeytinden anlarım, zeytinde kıtlık olduğu için zeytinyağı çok pahalı'' diye mabadından uyduran biri vardı.

O zaman da söylemiştim, bu pahalılığın kıtlıkla alakası yok diye.

2 ay önce de depolar zeytinyağı dolu, stokları eritemiyoruz diye yakınıyorlardı adiler. Biraz ucuz versinler de stoklar erisin.
    Mesele salt zeytinyağı değil bence.
    İçinde bulunduğumuz başlıkta belirtildiği gibi...
    "DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ" ve TL pahalı...

Tekstil ülkesinde, tekstil pahalı yahu yurtdışına göre. Gerisi zaten mâlum.
    Türkiye'de herhangi bir ürünün fiyatı 80-100 TRY/USD fiyatında ortalama.

Sayfa 268/998 İlkİlk ... 168218258266267268269270278318368768 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •