Sayfa 271/998 İlkİlk ... 171221261269270271272273281321371771 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 2,161 - 2,168 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

1.  Alıntı Originally Posted by boymatlı Yazıyı Oku
    Ben esnaftan hiç bahsetmedim. İthal ve ihraç malların fiyatından bahsettim. Esnaf, kazıklayanların son halkası. Biraz daha büyük düşün; o esnafa mal veren toptancı, o toptancıya mal veren fabrikalar, karının kat kat artıran büyük şirketler, holdingler....
    Doğrudur.
    "Burada dümdüz s2yorlar bizi." cümlesinden genel geçer esnaf çıkarımı yapmışım.
    Affola.

Alıntı Originally Posted by boymatlı Yazıyı Oku
    - İngiltere'de ithal muzun kilosu 0,90 £ (38 TL) iken Türkiye'de 100 TL ise ,

- Türkiye'den ihraç edilen ürünler yurtdışında daha ucuza satılıyorsa,

Türkiye'de ki pahalılığı kurun düşüklüğü ile açıklayamayız. Burada dümdüz s2yorlar bizi.
    Estağfurulah ne demek bizi d,kiyorlar ...

En Önde Tüketici arkasında esnaf toptancı imalatcı-ithalatcı vs...bu şekilde Trencilik oynuyoruz Trencilikte en arkaya bir geçemedik gitti a.q....

3. Ayşe Ateş KRT canlı yayınına katılarak gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Ateş, Sinan Ateş in gazetecileri dövdürdüğünü ancak dövdürdüğü bazı gazetecilerin kendisine destek olduğunu açıkladı.

Bu nedenle kavga ettiklerini söyleyen Ayşe Ateş, şöyle konuştu:

"Sinan a Senin iki tane çocuğun var, sen ne yapıyorsun? Bu çok çirkin, sana yakışmıyor, benim aklık almıyor dedim. O da yapmak zorundayım, Genel Merkezden talimat geliyor. Yapmazsam ceza keserler dedi.

Bu olaylardan sonra tartıştık ve günlerce konuşmadık. Kısa süre sonra Sinan da görevden alındı. Belli de istedikleri şeyleri Sinan yapmadı ve o yüzden mi görevden alındı diye düşünüyorum."

Ayşe Ateş sözlerine şöyle devam etti:

O gazetecilerin hepsinden özür diliyorum. Onun adına özür diliyorum. Haklarını helal etsinler. O ahirete gitti. Onun dövdürdüğü bazı gazeteciler de bana çok destek oldu. Bizim dürüst ve namuslu gazetecilere ihtiyacımız var. Benim sesim oldular. Benim söyleyemediklerimi onlar söylediler. Bu olaylar keşke olmasaydı.

https://www.cumhuriyet.com.tr/siyase...ource=Anasayfa

Sokak hayvanlari otenazi yapilacak yani oldurulecek hic bir protesto yok halkta tepki yok.neden?

Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Estağfurulah ne demek bizi d,kiyorlar ...

En Önde Tüketici arkasında esnaf toptancı imalatcı-ithalatcı vs...bu şekilde Trencilik oynuyoruz Trencilikte en arkaya bir geçemedik gitti a.q....
    en arkada devlet var ülkede herşeyin vergisi avrupanın 2-3 katı
    sanırım istisnası sigara
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    Sokak hayvanlari otenazi yapilacak yani oldurulecek hic bir protesto yok halkta tepki yok.neden?
    tepki var ama net değil
    vatandaş sosyal medyada çok net destek veriyor
    sıra eyleme gelince katılım düşük kalıyor
    dün yapılan eylemlerde sayı biraz fazla olunca sonrakilerde katılım azalsın diye polis özellikle anjkarada çok sert davrandı
    gözaltılar oldu
    bir halt olacağı yok.

Cok dusuk tepki.aslinda toplumda hic birine tepki yok.
    enflasyona,yolsuzluga,multecilere,hukuksuzluklara hic bir seye tepki yok.aman bosver bana bisey olmasindacilik.

8.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    tepki var ama net değil
    vatandaş sosyal medyada çok net destek veriyor
    sıra eyleme gelince katılım düşük kalıyor
    dün yapılan eylemlerde sayı biraz fazla olunca sonrakilerde katılım azalsın diye polis özellikle anjkarada çok sert davrandı
    gözaltılar oldu
    Ben burada istanbul mitingini paylaştım o zaman hasta olduğum halde gittim, bu konu çok önemli resmen bir nazi uygulaması

Hiç gidemeyenler en azından change. Org
    https://www.change.org/p/katliama-ba...B1geri%C3%A7ek

Kampanyayı imzalasın, ücretsiz, ücret ödeme kısımlarını seçmeden, köpekler sayısı artsın vb kimse de demiyor kısırlaştırma ile yapılabilecek bir uygulama katliama dönüşecek..

Sayfa 271/998 İlkİlk ... 171221261269270271272273281321371771 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •