Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 1 - 8 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by Megastone Yazıyı Oku
    ibb hiç bir hizmeti zararla satmamalı siyasal islamcılar chp nin kazandığı belediyelerin hizmetlerini engellemek için ellerindeki bütün yetkileri kullanıyorlar simitçiye kredi veren milletin bankasından milletin belediyesine kredi vermesini engelledi yurt dışından ucuza kredi buldu engellediler bundan önceki chp nin saftirik genel başkanı çıkıpta bunu millete duyuramadı belediyenin büyük borcu var akıllı olmak zorundalar bu zamların sorumlusu yağmacı arap takliti yapan siyasal islamcılardır bunlar sokağın moruklarına özellikle onay veren züğürt morukların kafasına sokulmalı
     Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    İmamın oğluda ulaşıma ve suya Hökümetten fazla zam yapıp duruyor..Halk ekmek bile 8 tl oldu fırında 10 tl a.q...Sözde alt gelir grubuna ekmek çıkarıyor....Çokta si...di..Ben Muhalefet olan Recebe oy verecem
     Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Abi Konya'da su parası elektrik parasının 3-4 katı geliyor. 400*1000 arası su parası geliyor. Buğday ambarı Konya'da belediye ekmeği 7-8 TL . Orası İstanbul o kadar olsun.
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Zarar etmiyorsa İBB ekmeği 7 gaymeden satmalı, imkanı var ise.
     Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    zarar etmesede.. fırınları batırır )

iki ucu .... değnek derler ya bazı konulara.

UCUZA KESİNLİKLE VERMEMELİ BU BUNAKLAR EKMEĞİ SUYU UCUZA BULURLARSA
    SOĞAN EKMEK DEĞİL EKMEK SU İLE YAŞARLAR GENE REİSE OY VERİRLER AÇLIKTAN GEBERMELİLER ARADA BİZEDE GEÇSEDE BUNLAR BAŞKA DİLDEN ANLAMAz.
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    UCUZA KESİNLİKLE VERMEMELİ BU BUNAKLAR EKMEĞİ SUYU UCUZA BULURLARSA
    SOĞAN EKMEK DEĞİL EKMEK SU İLE YAŞARLAR GENE REİSE OY VERİRLER AÇLIKTAN GEBERMELİLER ARADA BİZEDE GEÇSEDE BUNLAR BAŞKA DİLDEN ANLAMAz.
    ayhan başkan.. ahlak kolay kolay çökmez ama çöktümü birdaha yerine gelmez.

çöken ahlakın dibindeyiz.. memleket şeyimde değil beni dikiyorlarsa herkesi dikerim veya dikilsin zevk alırım. toplumu olduk... maalesef .

memleketin hayrına iş yapan pek zihniyet kalmadı. batsın bu dünya modunda herkes.

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    ayhan başkan.. ahlak kolay kolay çökmez ama çöktümü birdaha yerine gelmez.

çöken ahlakın dibindeyiz.. memleket şeyimde değil beni dikiyorlarsa herkesi dikerim veya dikilsin zevk alırım. toplumu olduk... maalesef .

memleketin hayrına iş yapan pek zihniyet kalmadı. batsın bu dünya modunda herkes.

Bu herifler gerçekten hakediyorlar
    10 larcq yıldır sürünüyorlqr
    Ama sürünmelerinin sebebini bile kılıçdaroğluna yıkıyorlardı.
    Görsünler analarının bşryerlerini
    Dün biriyle konuştum
    İşçi statüsünde imiş eğer sistemi değiştirmeselermiş 30.000 tl emekli maaşı alqcakmış ama şmdi 15.500 alacakmış
    Saydırıyor hükümete
    Sordum kime oy verdin yıllardır akp ye veriyormuş bir önceki seçime kadarda vermiş sadece son seçimde vermiş
    Dedim kazık dibine kadar girene kadar aklın neredeydi
    Bişey demedi.
    bir halt olacağı yok.

4.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Bu herifler gerçekten hakediyorlar
    10 larcq yıldır sürünüyorlqr
    Ama sürünmelerinin sebebini bile kılıçdaroğluna yıkıyorlardı.
    Görsünler analarının bşryerlerini
    Dün biriyle konuştum
    İşçi statüsünde imiş eğer sistemi değiştirmeselermiş 30.000 tl emekli maaşı alqcakmış ama şmdi 15.500 alacakmış
    Saydırıyor hükümete
    Sordum kime oy verdin yıllardır akp ye veriyormuş bir önceki seçime kadarda vermiş sadece son seçimde vermiş
    Dedim kazık dibine kadar girene kadar aklın neredeydi
    Bişey demedi.
    Ayhan abi bu emeklilik işi nedir? bu sene yığılma olmalı değil mi doğruysa bu sene emekli olan yuksek maaş alacak diolla hemide %28 miydi neydi? bi aydınlatsanız bizi

Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    Ayhan abi bu emeklilik işi nedir? bu sene yığılma olmalı değil mi doğruysa bu sene emekli olan yuksek maaş alacak diolla hemide %28 miydi neydi? bi aydınlatsanız bizi
    yok öyle bi şey kasımda yada aralıkta emekli olanla şubatta emekli olan arasında sadece emekli ikramiyesinde fark olur
    abo dan dolayı zarar ediyorlarsa bilemem
    bir halt olacağı yok.

6.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    yok öyle bi şey kasımda yada aralıkta emekli olanla şubatta emekli olan arasında sadece emekli ikramiyesinde fark olur
    abo dan dolayı zarar ediyorlarsa bilemem
    Emeklilik dilekçesini 31 Aralık 2024 tarihine kadar verenler, 1 Ocak 2025'ten sonra verenlere göre yaklaşık yüzde 30 daha yüksek aylıkla emeklik yaşamına adım atacaklar. Emekli aylığındaki bu fark ömür boyu alacakları aylıkları etkileyecek.

dio gogıl amca

Emeklilik dilekçesini 31 Aralık 2024 tarihine kadar verenler, 1 Ocak 2025'ten sonra verenlere göre yaklaşık yüzde 30 daha yüksek aylıkla emeklik yaşamına adım atacaklar. Emekli aylığındaki bu fark ömür boyu alacakları aylıkları etkileyecek.

dio gogıl amca
    sebebinide söylüyor mu %30 mümkün değil
    bir halt olacağı yok.

dio gogıl amca

Herkes üfürüyor a.q..

Başkan yazmış ...Doğru da yazmış...Ha İngiliz extra refah payı verirse emekli olmayan bundan faydalanamaz da ortada extra bir emekli farkı yok...

Bizim şerro yuda dikitiler a.q...

DÜnyanın en pahalı Ülkesi olduk özellikle Temel gıda da ,sonra Turizm başta olmak üzere Hizmet sektöründe...

Bu yıl Ege dekiler Trencilik oynasınlar , Millet de Yunan adalarında keyf çatsın

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •