yarın iyi yerden eregli şortlarım artık....kısmet...bakalım.....zamanı gelmedi daha....
yarın iyi yerden eregli şortlarım artık....kısmet...bakalım.....zamanı gelmedi daha....
Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.
2.5 dolar üzerinde ben de ağırlık azaltmaya başlarım gibi duruyor. 3 dolara değerse en az yarısını gönderirim.
Bir kez daha 1.5 dolara inişini izleyecek sabrım yok. Beni dinlemeyin tabi siz kendi bildiğinizi yapın.
En son böyle dediğimde 3-5-10 dolar uçuyordu millet ben de satmamıştım aklım o sayılarda kaldığı için
ytd
Ben verdikten sonra saldı aslında asagi ama aç gözlülük işte daha salar mı diye bekledim baktım hızlıca toparlıyo hemen geri koydum yerine ama yine de ufak da olsa kar yazabildik cok sukur , TH de bayram sonrasi eğer dediğin gibi hareket hizlanirsa sana bir özür borçluyum yazmiştı burda ama ortalarda yok neyse gelir elbet geri bi ara 😃
Yazmayacağım dedim dayanamıyorum! Sn Olimpik’in de destekleri ile yazıyorum.
Madem 4 dolar, al da onurlandır şu hisseyi 3 yıldır az oyalamadın bizi, bedavadan forumu da tepe tepe kullandın.
Gerçi forum sana hela bir dolarcı haramzadelerin yanında. Hiç biri de ortalarda yok, tekne batmamıştır umarım..
Ereğli lotlarıma hala çok yakınım ama sahip değilim…
Günü en yüksekten kapattı,bunun ne demek olduğunu teknikçiler çok iyi bilir.Eğer yanıltmıyorsa yeni tepelere hisse açık.Bugün 59-60 lar gündeme gelebilir.
Yer İmleri