Sayfa 23/96 İlkİlk ... 1321222324253373 ... SonSon
Arama sonucu : 763 madde; 177 - 184 arası.

Konu: TUPRS - Tüpraş

1. teknikten hiç de küçümsenmeyecek derecede anlayan biri olarak
    cümleye bak..cümle yapısından teknikten ne kadar anladığı belli..Biiznillah
    froto dan aşinayım bu şahsa..göründüğü yada daha doğrusu görünmeye çalıştığı gibi biri değil..yüzüne karşı bir şey diyemez,arkandan isim vermeden laf sokmaya çalışır,teknik i bırak temel olarak da senle çatışmamak için köşe bucak kaçar,kendine aklınca yandaş arayıp bulup karşılıklı çalıp oynayan 7 lot la çevre yapıp sevilmeye çalışan ,bir yere ait olmak isteyen ama teknik ve temel olarak bırakın başkasına kendine bile bir yararı olmadığı için bunu ancak kahve muhabbetleri çerçevesinde sağlamaya çalışan,büyük ihtimalle yakın çevresinde bile bir yer verilmeyip boşluğu burada kapatma arzusunda yanıp tutuşan biri bu zat..
    hiç üşenmedim tüm paylaşımlarını okudum...evlere şenlik.....zaten okuyan anlar.
    froto dan kendine bir acı edinmiş ki bir arkadaş daha kötü haddini bildirmişti,az bir kıskançlığı var çünkü kendinin yapamadığını yapan ve dedikleri teknik ve temel olarak çıkan çevresinden takdir alan insanları kıskanmış, e bu mahvilde zatı aliyelerinin de bir yeteneği bilgisi donanımı olmadığı için köşeden seyretmiş,kendince bilenmiş biri..
    insan psikolojisinden "hiç de küçümsenmeyecek derecede anlayan biri olarak" şunu da söyleyeyim bir dinlersin bir şey demezsin ,iki dinlersin bir şey demezsin e üçüncüde canın sıkılır..bir şey demek durumunda kalırsın ..şu anki gibi..
    o yüzden sen kendi işine bak kardeşim,belli ki bu lig sana göre değil..sen birşeyler öğrenmeye bak,faydalanmaya bakteri gelir soru sor ,kendini geliştir..kimseye sataşma..ben üşenmedim,sende üşenme bir paylaşımlarını oku tarafsız bir gözle..dediğimi anlayacaksın..kendini geliştir,biz de elimizden geleni yaparız....

2. şu,bir olasılık olduğu gibi;

şu da bir olasılık...ikiside flama formasyonu..ikiside aynı yerde..ikisi de hazır..ne olacağına konjonktür karar verecek..iyi okumak lazım..

3. https://youtu.be/d__Q2G-KOTY?si=gOQK5NdvaVZ6UjfR
    Gürsel bey 0,618 fibo videoda 160’lar diyor sizin grafikte 120’ler diyor, ben anlamadığım için soruyorum sadece.

4.  Alıntı Originally Posted by Fatih34 Yazıyı Oku
    https://youtu.be/d__Q2G-KOTY?si=gOQK5NdvaVZ6UjfR
    Gürsel bey 0,618 fibo videoda 160’lar diyor sizin grafikte 120’ler diyor, ben anlamadığım için soruyorum sadece.

şöyle anlatayım:
    arkadaş fibo yu 24.ocak.2024 den atmış..A olarak gösterdiğim çizgi..ordan attığın zaman yakın pencereden bakmış olursun..yani son yükselişin fibosuna göre..dönemsel bakarsın..yakın tarih bakarsın..artı dediği şekilde düşüşün o,618 ayağını doldurmuş ...doğru..sıkıntı şurda: eğer o düzeltme fibo nun 0,618 ayağını dolduruyorsa bu sefer fibo yu normal olarak değilde TREND TEMELLİ atıp bakman lazım..arkadaş yine düzeltme fibo su olarak devam etmiş..
    şimdi şekilde 2 numara var değil mi..aslında o attığı fibo yu 2 numaradan atması lazım..çünkü aynı aks da daha düşük bir yerin var...değil mi?
    şimdi B çizgisine bakalım..oraya da fibo atılır değil mi? atarsın..attın diyelim..ordaki düzeltme 2 noya geliyor..0,318 ayağı bile dolmamış fibo nun..düzeltme olmuş diyebilirmiyiz..diyemeyiz..
    o zaman fibo atacaksan genel resmi gösteren, C çizgisi kadar atman lazım ki uzun vade bakabilesin..
    fibo olayı karmaşıktır kardeşim..mum lara bile atan var..prensiplerini iyi öğrenmek lazım..video daki arkadaşın yaptığına bir şey diyemem..kısmen o bölgede haklı çıkabilir..ama ben fibo yu öyle kullanmam..

5.  Alıntı Originally Posted by gürselbb Yazıyı Oku

şöyle anlatayım:
    arkadaş fibo yu 24.ocak.2024 den atmış..A olarak gösterdiğim çizgi..ordan attığın zaman yakın pencereden bakmış olursun..yani son yükselişin fibosuna göre..dönemsel bakarsın..yakın tarih bakarsın..artı dediği şekilde düşüşün o,618 ayağını doldurmuş ...doğru..sıkıntı şurda: eğer o düzeltme fibo nun 0,618 ayağını dolduruyorsa bu sefer fibo yu normal olarak değilde TREND TEMELLİ atıp bakman lazım..arkadaş yine düzeltme fibo su olarak devam etmiş..
    şimdi şekilde 2 numara var değil mi..aslında o attığı fibo yu 2 numaradan atması lazım..çünkü aynı aks da daha düşük bir yerin var...değil mi?
    şimdi B çizgisine bakalım..oraya da fibo atılır değil mi? atarsın..attın diyelim..ordaki düzeltme 2 noya geliyor..0,318 ayağı bile dolmamış fibo nun..düzeltme olmuş diyebilirmiyiz..diyemeyiz..
    o zaman fibo atacaksan genel resmi gösteren, C çizgisi kadar atman lazım ki uzun vade bakabilesin..
    fibo olayı karmaşıktır kardeşim..mum lara bile atan var..prensiplerini iyi öğrenmek lazım..video daki arkadaşın yaptığına bir şey diyemem..kısmen o bölgede haklı çıkabilir..ama ben fibo yu öyle kullanmam..
    Cevap için teşekkür ederim ağzınıza sağlık.

6. 5 Ağustosta bilanço açıklanacak kağıt üzerindeki ölü toprağını bir türlü atmadı
    Sıradan bir insan

7.  Alıntı Originally Posted by mavsar Yazıyı Oku
    5 Ağustosta bilanço açıklanacak kağıt üzerindeki ölü toprağını bir türlü atmadı

bilanço ile ilgili beklentiler belirli ise lütfen aydınlatırsanız çok memnun oluruz?

8. Rup tan dolayı ben yine iyi kar beklemiyorum ama 1. çeyrekten epey iyi gelir.

Sayfa 23/96 İlkİlk ... 1321222324253373 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •