Moody's Türkiye'nin kredi notunu B3'ten B1'e yükseltti
Moody's Türkiye'nin kredi notunu B3'ten B1'e yükseltti
kırılacak ama ne taraf kıracak tahmin edip pozisyon alan kazanacak herhalde, yine hisse yoğun tarafı olur büyük ihtimalle, şu an endeks çıkıyor gibi görünse de hisselerin çoğu eski zirvesinden çok uzaktalar, bakalım gerçek çıkış ne zaman başlayacak.
hisse fonlarda pozisyonu arttırma zamanı geldi diyemiyoruz bir türlü, diğer türlü de para eziliyor maalesef.
Twitterda da var bunlardan bulbul gibi kimse para kazanamiyormus fikrini tekrar ediyorlar reelde ise fonlarin sovu devam ediyor. Nnf mac nrc ipb 6 ayda 40-50%yi dolar bazli 30%u begendiremiyoruz hala. Ben gayet iyi kazaniyorum mevduatcilara ppfcilere yan tahtacilara aldirmayin hep savundugumu soyleyeyim hic bir zaman gecmis verileri cok iyi olan fonlardan sasmadim ve yan tahtaci hic bir donem olmadim ve halimden memnunum 5 yildir.
Hisse senedi fonları gayet güzel kazandırdı.
Bazı hisse fonlar iyi kazandırdı ama son 3 ayda %15 veya son 6 ayda %35 kazandıran fonlar da oldu mesela, bu alınan riske göre iyi bir kazanç sayılmaz bana göre, tabi fonları da iyi seçmek önemli demek ki, her hisse fon iyi kazandıracak diye bir şey yokmuş anlaşılan. Veya şimdiye kadar iyi getirmiş diye alınan fonlar sürekli aynı şekilde getirmiyor.
Ilk 6 ay 35 yapan fon 35 daha yaparsa yillik 82% yapiyor ve dolar bazli getiri yillik 40-50 oluyor ve bu azmis peh nasdQ ort getirisi yillik 20% dolar bazli
Yer İmleri