Sayfa 229/981 İlkİlk ... 129179219227228229230231239279329729 ... SonSon
Arama sonucu : 7844 madde; 1,825 - 1,832 arası.

Konu: Viop LVIII

1. Son günlerde Twitter'da müthiş bir koç holding ve iştirakleri güzellemesi var. Pek çok bot hesap aralarında söz birliği etmiş gibi aynı goygoyları yapıyorlar. Hiç şüphem yok koç holding ve şirketlerinde ele vermeye devam edecekler. Yoğun bir pazarlama yapıyorlar.

2.  Alıntı Originally Posted by kelebekx Yazıyı Oku
    Son günlerde Twitter'da müthiş bir koç holding ve iştirakleri güzellemesi var. Pek çok bot hesap aralarında söz birliği etmiş gibi aynı goygoyları yapıyorlar. Hiç şüphem yok koç holding ve şirketlerinde ele vermeye devam edecekler. Yoğun bir pazarlama yapıyorlar.
    Son haftalarda hatta son aylarda diyelim. Hatta genel mottoları da koçların dışında başka hiç bir şirketin hissesi alınmaz şeklinde. Şunu şunu sattım alırsam koç alacağım koç aldım koç hissesi evladiyelik gerisi çöp bu borsada şunu anladım tek bir koç var falan filan. Hep kalıp cümleler.

@mavsar hocam bence izle.

Bir Solucan, Ülkelerin Nükleer Programını Nasıl Durdurabilir?

https://www.youtube.com/watch?v=II5RzM83F-c

akıl aklmaz.. virüsler. yaşanmış bir olay

Son düzenleme : EMLAK; 21-07-2024 saat: 17:30.

bizim ülkedeki kamu binalarında bırak orjinal windows veya güncellenmiş win. .. virüs programı varmı o bile tartışılır bence

israil ve abd .. istihbarat anlamında ne kadar güçlü videoyu izleyen herkes anlar.

bana kalırsa siber güvenlik falan hikaye...

tüm dünya teknolojisi abd vs israilin elinde.

artık herşey tek tuşa bakıyor.. ( düğme diyince millet yannış anlıyo )

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Ilk defa Kredi derecelendirmeye pozisyon,Ağır Long ile girdim...Endeksi ellemeyin GOGOGO,RALLI olsun.

6.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    bizim ülkedeki kamu binalarında bırak orjinal windows veya güncellenmiş win. .. virüs programı varmı o bile tartışılır bence

israil ve abd .. istihbarat anlamında ne kadar güçlü videoyu izleyen herkes anlar.

bana kalırsa siber güvenlik falan hikaye...

tüm dünya teknolojisi abd vs israilin elinde.

artık herşey tek tuşa bakıyor.. ( düğme diyince millet yannış anlıyo )

Hastaneler, okullar, şehir/ilçe kütüphanelerine varana kadar Windows orijinal. Merkezde hazırlanan imaj ile kurulur. Antivirüs de var elbet.
    De sıkıntı orada... İşletim sistemi de, antivirüs de bize ait değil, bizim kontrolümüzde değil.

Bi ara PARDUS vb. diss atıyordu bizim BTK...

FETÖ, zamanında sözde şifreli telefonları vb. dinlemişti hatırlarsanız.
    Teknoloji sana ait değilse... Pee...

7.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Ilk defa Kredi derecelendirmeye pozisyon,Ağır Long ile girdim...Endeksi ellemeyin GOGOGO,RALLI olsun.
    Ekstradan;
    ZK 2 den 1.5 indirildi bu da bankalara pozitif yansır

ABD başkanı Joe Biden bu yıl yapılacak Abd seçimlerinden çekileceğini acikladi

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 229/981 İlkİlk ... 129179219227228229230231239279329729 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •