Aslına bakarsanız ky nin en büyük düşmanı yine kendi içindeki diğer ky ler.Çoğu sektörün dinamiklerini bilmez,kılcallarında işlerin nasıl yürüdüğünü bilmez ama mal alınca çıkıp sektör uzmanı gibi yalan yanlış şeyler yazar durur.Böylelerini bi halt sanan zaten her şeyden bi haber diğerleri etkilenir hemen o da sağda solda kendisine yem olarak yazılan raporlardan okuduğu şeyleri yalan yanlış o da başlar yazıp çizmeye.Zincir halkası gibi…Sen bana gaz ver ben ona o tekrar bana[emoji2]Bunlar aldıkça yabancı satıp hisse önce patinaj sonra düşüşlere başlayıncada bu sefer küfür kıyamet seansları,yatırımcı ilişkilerini darlamalar,sosyal medya beddua seansları….
Aslında tamda burada ve diğer sosyal medyalarda olanları yazdım,yıllardır hep aynı davranış kalıpları.Sistem bu çirozları ütmek üzere kurulu.Çiroz olmamak için okumak,çalışmak,mesai harcamak lazım.Bunu dediğinde ky hemen seni kötü adam ilan eder.Öyle ya şapşik kısadan köşeyi dönecek,sen bunları yazınca sanki ona engel oluyormuşsun gibi algılıyor.Böylelerine bende acımıyorum ama iyi niyetli temiz insanlarda çok.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yer İmleri