Sayfa 321/998 İlkİlk ... 221271311319320321322323331371421821 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 2,561 - 2,568 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Reha başkanım bu cüce Ayhan başkan arada sana yardırıyor hiç sesin çıkmıyor. Bu tevazunun sabrın sebebini öğrenmek isterim.
    Öyle bir şey farketmedim.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Öyle bir şey farketmedim.
    Benim de öyle bir şey dikkatimi çekmedi.
    Bosporos’un gaz verme, gaz verme videoları vardı.
    Onlar geldi aklıma nedense.
    [emoji23]

3. Enflasyonu kontrol altına almak üzereler biraz sabır. Son 2 ayda fiyat artışı aşırı olmadı. Şaka maka enflasyon da azalma var beyler. Bence Reise birr 20 yıl daha verelim ülkenin içinden bir daha geçsin.

4. Acaba eski AKP'lilere, bak enflasyonu duzeltiyor, emeklileri de enflasyona ezdirmeyecekmis, dini butun adam gelin oy verin desek, yerler mi ?

Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Enflasyonu kontrol altına almak üzereler biraz sabır. Son 2 ayda fiyat artışı aşırı olmadı. Şaka maka enflasyon da azalma var beyler. Bence Reise birr 20 yıl daha verelim ülkenin içinden bir daha geçsin.
    Cereyana % 38, rakıya, cigaraya, benzine, mazota geçirdikleri ne olacak?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

6.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Acaba eski AKP'lilere, bak enflasyonu duzeltiyor, emeklileri de enflasyona ezdirmeyecekmis, dini butun adam gelin oy verin desek, yerler mi ?
    Yerler hemde kılçıksız yerler. Rahmetli Kemal Suanl diyordu ya Nasıl yedirdim ama. Öyle müsait bir kitle. Hemde nasıl güzelleme geçmişe kötüleme çekerler. Yaşamasak bilmeyeceğiz ama o kadar seni inandırırlar.

7.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Cereyana % 38, rakıya, cigaraya, benzine, mazota geçirdikleri ne olacak?
    Onlar sayılmaz bir dahakine hesaplanır. Ama harbiden enflasyon hızı yavaşladı.

Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Onlar sayılmaz bir dahakine hesaplanır. Ama harbiden enflasyon hızı yavaşladı.

Turizmde olduğu gibi Dünya gerçekleri ile yüzleşmeleri gerekiyor...

BIM de 99.9 liraya satılan tavuk ; Migrosta 94, BIm de 92 ye düştü...Kıyma ilk kez Migrosta 550 den 400 altına geldi..

Kırmızı et dünya ortalaması 8 dolar hadi bizde de 10 dolar olsun a.q...Neyse şimdilik bazı gıdalarda gevşeme hakim...

Sayfa 321/998 İlkİlk ... 221271311319320321322323331371421821 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •