Sayfa 281/494 İlkİlk ... 181231271279280281282283291331381 ... SonSon
Arama sonucu : 3947 madde; 2,241 - 2,248 arası.

Konu: SISE - Şişe Cam

1. Fon çok konuşulan bit konu son zamanda ky ilgisi fazla işbank fon ve emeklilik getirilerini takip edeceğim ne yapacaklar acaba bu kadar şişe aldılar...

zamanında çok konuştuk viopu.iki ekran ve akd ler önünüzde açık olmalı iş spotta mal alırken viopta shortluyor bofa mal satarken viopta longluyordu.artık viop kontratları o kadar hacimli ki spotu yönlendirir hale geldi.

grafiği yine de iyi kısa sürede 60lı rakamlara gelebilir bir cengaver sürerse arkası gelir ama çoook gerilerde kaldı.şu an 100 lira olsa yine kimseye birşey kazandırmamış olacak
    amerika hikayesinin gazı bitti holding işi zortladı kırmancho gemiyi terk etti.ben neden burada bunları yazıyorum elimde 1000 lot bile yok ben bile artık inanmıyorum bu yazdıklarıma takip etmek için yalandan biraz alıp attım kenara maksat zaman geçsin.yüklü taşıyanlara allah kolaylık versin

3. Moza hc şirketin büyüklüğü tartışılmaz ama başındaki banka sahibesi..
    Pabuçunu şimdilik dama atmışlar bunun ya da bankaların pabucunu dama atmak için en azından faizlerin normalesmeye, indirmeye başlanması dönemini bekliyor olabilirler. Ya da önceki birleşme hikayesi sebepli başka bir şeylerde olabilir, bilemiyorum..
    Ya da, ya da, ya da diye diye bir ömür gecirttiler..
    Ytd

Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Moza hc şirketin büyüklüğü tartışılmaz ama başındaki banka sahibesi..
    Pabuçunu şimdilik dama atmışlar bunun ya da bankaların pabucunu dama atmak için en azından faizlerin normalesmeye, indirmeye başlanması dönemini bekliyor olabilirler. Ya da önceki birleşme hikayesi sebepli başka bir şeylerde olabilir, bilemiyorum..
    Ya da, ya da, ya da diye diye bir ömür gecirttiler..
    Ytd
    bunun kulvarındaki sahol eregli sasa vs sanayiler hepsi bundan çok kazandırdı.bankaların pabucu dama atılınca bu gidecekse güzel bir temenni

ben bu işi çözemedim ama spottan daha fazla para kazanıyorlar viopta sonuçta 2 pozda da getirisi oluyor.olan da buradaki biz garibanlara oluyor.

ben vioptan 3-5 kazandım şansıma ama başında durmak lazım ekran lazım takip lazım o da her zaman olmuyor.

bunu satıp başka şeyler almakla çok iyi ettim tek bildiğim bu.şimdi aynı paraya çok daha fazla şişe alabilirim ama yine de artık elim gitmiyor beklemeye tahammulum kalmadı.üstelik 4 dolar artık çok uzak 2 dolar olsa ona değer mi zaten daha evvel 2.5 dolar oldu.bence beklemeye değmez üstelik o kadar da hisse var piyasada sasa gibi gidemez takır takır.

5. Beklemeye tahammülüm kalmadı cümlesi bu zaman diliminde daha da zor. Çünkü Misliyle artmayan birsey kalmadı ev araba hayat pahalılığı vs. Bu konuda haklısın.
    Bankalar konusunda öyle olur böyle olmaz diye bir temmennim yok ama dolar bazlı geçmiş zirvelerinde bile değiller. Zamanı gelen gidiyor işte. Kirmanconun istifası bile ilginç geldi insanın aklına türlü türlü seyler gelmesi normal olan ortamlardan geçtik, geçiyoruz, geçeceğiz.
    Ereğli 2008 1 dolar yıllarca 1 dolar 60 cent arası dolanmış o tarihten bu yana şuan 1.8 cent.
    Şişe 2010 1 dolar yıllarca 1 dolar 50 cent arası dolanmış. Aslında dolara karşı mücadele edilmiş fiyat aralığına baktığımızda kaldı ki şişe o zaman tek çatı altında bile değildi.
    Ereğli ile şişeyi kıyaslamak bile bana komik geliyor ama aslinda komik olan bizim halimiz oluyor şişenin bizi bu hale dusermesinden sebeble ( temettü verimliliği, hissenin performansı ) global çapta farklı olmamız gerekirken, yerlerdeyiz ne yazık ki.. ytd

Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Beklemeye tahammülüm kalmadı cümlesi bu zaman diliminde daha da zor. Çünkü Misliyle artmayan birsey kalmadı ev araba hayat pahalılığı vs. Bu konuda haklısın.
    Bankalar konusunda öyle olur böyle olmaz diye bir temmennim yok ama dolar bazlı geçmiş zirvelerinde bile değiller. Zamanı gelen gidiyor işte. Kirmanconun istifası bile ilginç geldi insanın aklına türlü türlü seyler gelmesi normal olan ortamlardan geçtik, geçiyoruz, geçeceğiz.
    Ereğli 2008 1 dolar yıllarca 1 dolar 60 cent arası dolanmış o tarihten bu yana şuan 1.8 cent.
    Şişe 2010 1 dolar yıllarca 1 dolar 50 cent arası dolanmış. Aslında dolara karşı mücadele edilmiş fiyat aralığına baktığımızda kaldı ki şişe o zaman tek çatı altında bile değildi.
    Ereğli ile şişeyi kıyaslamak bile bana komik geliyor ama aslinda komik olan bizim halimiz oluyor şişenin bizi bu hale dusermesinden sebeble ( temettü verimliliği, hissenin performansı ) global çapta farklı olmamız gerekirken, yerlerdeyiz ne yazık ki.. ytd
    yazdıklarının her kelimesine katılıyorum.şişe birleşmeden önce o fiyatlarda dalgalanıyordu.soda aldığımda 2-3 dolar gibi birşey olması lazım.koskoca soda anadolu trakya paşabahçe eklendi ama 2 dolar etmiyor.

yönetimden biri çıkıp da biz bu işte sinerji beklerken fırıncı küreği bulduk hata bizim diyemiyor.

7.  Alıntı Originally Posted by moza80 Yazıyı Oku
    yazdıklarının her kelimesine katılıyorum.şişe birleşmeden önce o fiyatlarda dalgalanıyordu.soda aldığımda 2-3 dolar gibi birşey olması lazım.koskoca soda anadolu trakya paşabahçe eklendi ama 2 dolar etmiyor.

yönetimden biri çıkıp da biz bu işte sinerji beklerken fırıncı küreği bulduk hata bizim diyemiyor.
    Evet yine açtırdın kutuyu söyletecen illa kötüyü😊
    Soda da olduğum süreçte TL olarak Ereğli 5-6 civarında dolanırken soda da 6-8 aralığında sallabaş olmuşuzdur. Şimdi birileri Ereğli sodadan fazla temettü veriyordu denilebilir ama temettüsü Ereğli kadar olmasa da bedelsizleri ile bile gerek şişeden gerekse Ereğli den daha durumlar gördüğümüzü hatırlarım yanlışım yoksa. Yanlışım varsa da soda harici gözüm bir şey görmemesinden kaynaklanmıştır.
    Bak ayıp olmasa şişenin diğer iştirakleri trkcm, ancm falan filan Ereğli’nin kulvarı anca soda dır.
    Evet biraz abartmış olabilirim, bunun farkındayım ama abd soda yatırımları ne oldu sahi 😊 ytd

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,163
    Ozaman birleşmeyi çok eleştirmiştim... Bazılarıda bana fırça kaymıştı
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 281/494 İlkİlk ... 181231271279280281282283291331381 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •