Bayram üzeri %50 nakite geçtim.hazir güzel faiz varken biraz nemalanalim.onumuzdeki hafta 9binli rakamlarý gösterecekler usul usul indiriyorlar sabah artý aç akþam ekþi kapa..senaryo ayný bayramdan sonra Allah kerim.
Þöyle kenarda 💯 milyonumuz olsa forumdaþlarin hatrina tahtacinin da yönetimin de aklýný alicam ama maalesef 😂
Normalde tatilin Faizini son hafta verirdi ama eski kafaya döndüler galiba.dolarin artmasý lazým .geçen sefer de enflasyon senelik 10 dolar 5veriyordu aradaki farký bir gecede kapatýyor sonra simsekcim aman dikkat 😂
Dolar ayný yabancý bozup borsada %20 yapýp dolar alýp gidiyor😃 bir iki senelik faizi 15 günde alanlar var
Þiþecam borsadaki iþlemler nedeniyle spk denetimi istemiþ!
Hýrsýzýn adý “Yavuz” mu acaba 🤔
Dalga mý geçiyorsununuz ey yönetim?
Al-sat tut deðildir
bilançoyu sýzdýranlarý bulmak daha kolay ey kýrmancho!.yabancý paylarý %20nin altýna düþmüþ.piyasa deðeri defter deðerinin altýna inmiþ.at topu speklere.ulen iþ yatýrým gibi tahtacýn var milyonlarca dolarlýk fon yönetiyor onu bile kullanamýyorsunuz sonra suç bir kaç spekte öyle mi?
hadi oradan! al þirketin %20 hissesini blok olarak kapat iþleme.nasýl olsa yatýrýmcýnýn parasýna ihtiyacýnýz yok.saða sola borç bile veriyorsunuz.azalt halka açýklýðý yap %20
garanti nasýl 12 liradan çaðrý yaptý þimdi kaça katladý.yol çok da sizin gibi yönetimde yapacak g.t yok.
tabi spek koca tahtayý manipule edecek hem de negatif yönde ulan kaðýt ne çýktý ki manipule edecek kadar kazandýracak-kaybettirecek
önce viopa baksýnlar ben tüyo vereyim.yoksa kimse milyonlarca lirayý hareket bile edemeyen hisseye baðlayýp manipule etmeye çalýþmaz.
iðneyi kendilerine batýrmayý öðrenecekler
Yer Ýmleri