Sayfa 214/222 İlkİlk ... 114164204212213214215216 ... SonSon
Arama sonucu : 1772 madde; 1,705 - 1,712 arası.

Konu: SOKM - ŞOK Marketler Ticaret A.Ş.

1. https://resmim.net/i/image.WKZ1tj

Direkten dönmüşüz ama olacak hissediyorum

2. Olacak olacakta bizde diş bırakmıyacak sıkmaktan.

3. Sayın hocalarım hoşgeldiniz mevcut sıkılaşma dönemi yeni hissedilmeye başlandı birçok sektörde işler bozulmaya başladı özellikle ihracatçı şirketlerde döviz yükselmediği için. İşleri iyi giden sektörler in başında gıda , parekende iletişim.Temmuzda asgari ücret zammı olmaması en pozitif parekendeyi etkileyecek hedef enflasyona göre zam yaparsa hükümet burada da birkaç paylaşım önce hesapladım personel gideri açısından şok market çok pozitif etkilenir. Bir çok kişi birkaç ay sonra faiz inecek gyo inşaat malzemeleri çimento desede evler satılmıyor belki 1 yıl sonra faiz 30 a anca düşer o faizler hala birçok sektör için çok yüksek. Malını peşin satan marketler her geçen çeyrek nakitlerini arttırarak ve satış sıkıntısı yaşamayan en güvenli sektörlerin başında geliyor bence. Parekendeler içinde çok geride kaldı bimin 10 da birine düştü piyasa değeri.

4.  Alıntı Originally Posted by clastobar Yazıyı Oku
    Sayın hocalarım hoşgeldiniz mevcut sıkılaşma dönemi yeni hissedilmeye başlandı birçok sektörde işler bozulmaya başladı özellikle ihracatçı şirketlerde döviz yükselmediği için. İşleri iyi giden sektörler in başında gıda , parekende iletişim.Temmuzda asgari ücret zammı olmaması en pozitif parekendeyi etkileyecek hedef enflasyona göre zam yaparsa hükümet burada da birkaç paylaşım önce hesapladım personel gideri açısından şok market çok pozitif etkilenir. Bir çok kişi birkaç ay sonra faiz inecek gyo inşaat malzemeleri çimento desede evler satılmıyor belki 1 yıl sonra faiz 30 a anca düşer o faizler hala birçok sektör için çok yüksek. Malını peşin satan marketler her geçen çeyrek nakitlerini arttırarak ve satış sıkıntısı yaşamayan en güvenli sektörlerin başında geliyor bence. Parekendeler içinde çok geride kaldı bimin 10 da birine düştü piyasa değeri.
    Haklısınız ŞOK da gerçekten indirim var hem mallarda hem hisse senedinde
    yakın zamanda kampanya bitecekmiş ama haberiniz olsun..
    Maharaj ve alamut online

5.  Alıntı Originally Posted by clastobar Yazıyı Oku
    Sayın hocalarım hoşgeldiniz mevcut sıkılaşma dönemi yeni hissedilmeye başlandı birçok sektörde işler bozulmaya başladı özellikle ihracatçı şirketlerde döviz yükselmediği için. İşleri iyi giden sektörler in başında gıda , parekende iletişim.Temmuzda asgari ücret zammı olmaması en pozitif parekendeyi etkileyecek hedef enflasyona göre zam yaparsa hükümet burada da birkaç paylaşım önce hesapladım personel gideri açısından şok market çok pozitif etkilenir. Bir çok kişi birkaç ay sonra faiz inecek gyo inşaat malzemeleri çimento desede evler satılmıyor belki 1 yıl sonra faiz 30 a anca düşer o faizler hala birçok sektör için çok yüksek. Malını peşin satan marketler her geçen çeyrek nakitlerini arttırarak ve satış sıkıntısı yaşamayan en güvenli sektörlerin başında geliyor bence. Parekendeler içinde çok geride kaldı bimin 10 da birine düştü piyasa değeri.
    Yıllık 200 milyar ciro yapıp 38 milyarda kalmaz diye düşünüyorum. Ali Ülker ciroda lokomotif şirketimiz Şok demişti 1 ay önce ama karlılık yok maalesef. Karlılıkta Ülker ile öndeyiz demişti

Ülker de Şok gibiydi, Şok ta Ülker gibi olursa ki bence olacaktır çünkü Yıldız Holding tepe yönetimi bundan sonra şeffaflık ve karlılık odaklı işlere odaklanacağız demişlerdi sene başında

Bir tek topal eşşek Şok kaldı grup şirketleri içinde. Buda karlı bir şirket haline gelirse Ülker gibi 1 senede 10 kat gitmez ama en azından 3 kat gitmeli diye düşünüyorum. Kara geçen Ülker 10 kat giderken Şok hala geçen seneki fiyatlarında

81 ilde 11.000 mağazası var. Darphane gibi nakit yaratıyor, özsermayesi her geçen gün artıyor. Bir tek karlılık noksan oda loding bence

6. 2. çeyrek net kar marj beklentim %1.5
    3. çeyrek net kar marj beklentim %2.5
    4. çeyrek net kar marj beklentim %5

Bu marjlar gelirse çok rahat min 100 Milyar pd ye gidecektir.
    Anlık pd: 38 Milyar TL

2025 yılında güzel bir temettü şirketine dönüşme hikayesi var.
    Çok hızlı büyüdü
    Bunun olumsuz sonucunu marjlarda gördük.
    Artık büyüme değil maliyet yönetimi zamanı.
    Kar edip temettü verme zamanı.
    Büyüme artık 2. planda.
    Karlılık 1. planda
    2. çeyrekte bunu hissedeceğiz

Piyasa maliyeti yönetemiyor sanıyor ama öyle değil bir anda çok hızlı büyüdüğü için marjlar böyle kaldı..
    Göreceğiz.. Umarım yanılmam.

7. 1 mayıstan itibaren citibank şokun %3.2 sini piyasan toplamış yaklaşık 20 milyon lot almış

https://x.com/crondart/status/181603...d8F2ZUHt93mWtw

8. Sabah citi bim Migros şok hedef fiyatlarınınyayınladı şoku indirmesine rağmen bim Migros %20-23 civarı hedef varken şokta %36 hedef var ama bim migros yükselttiği için artı şok eksi şokun hedefi daha yüksek olmasına rağmen

Tacirler yatırım araştırma müdürü citi hedef fiyat
    getirileri raporuna yorumu

https://x.com/serhanyng/status/18160...d8F2ZUHt93mWtw

Sayfa 214/222 İlkİlk ... 114164204212213214215216 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •