Sayfa 747/882 İlkİlk ... 247647697737745746747748749757797847 ... SonSon
Arama sonucu : 7056 madde; 5,969 - 5,976 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

1.  Alıntı Originally Posted by agresifyatırımcı Yazıyı Oku
    berkosan ne olacak arkadaşlar sizlerin lafınızla aldık bizene eggübre'den oralarda gül eğlen buradan ümidi kestin mi benim adım agresif yatırımcı telegram hesabım yoktur
    benim lafım ile almışsan benim laflarımı da hatırlaman gerek...ben ne dedim ? al unut hissesi dedim...almışsan unutmayı bilmen lazım...vakti geldiğinde fiyat da temelinin gösterdiği yere gidecektir...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. Ulan bütün yanlar Bi şekilde Bi tepki verdi.. Bi sen kaldın geride, bak akıp gidiyor zaman..

3. lokum getirin arkadaşlara mendille beraber

4. al unut al unut diyene kadar niye 47 den ekliyorum dedin etkilendim ben şahsen benim zzararım ne olacak kaya dostunuz da fotoğraf atamadı bizi ketenpereye mi getirdiniz aldırdınız başka kağıtlarda gülücükler atıyorsunuz ))

Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    benim lafım ile almışsan benim laflarımı da hatırlaman gerek...ben ne dedim ? al unut hissesi dedim...almışsan unutmayı bilmen lazım...vakti geldiğinde fiyat da temelinin gösterdiği yere gidecektir...

5.  Alıntı Originally Posted by agresifyatırımcı Yazıyı Oku
    al unut al unut diyene kadar niye 47 den ekliyorum dedin etkilendim ben şahsen benim zzararım ne olacak kaya dostunuz da fotoğraf atamadı bizi ketenpereye mi getirdiniz aldırdınız başka kağıtlarda gülücükler atıyorsunuz ))
    senden başka ağlayan yok...getirdiğin lokumu eve götür kendin ye..ancak teselli bulursun..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

6. ben mi ağlıyorum ben ky dostuyum beni dinleyen kazanır

lokum hoşunuza gitmediyse taziye evi olarak siz lahmacun dağıtın

7.  Alıntı Originally Posted by agresifyatırımcı Yazıyı Oku
    ben mi ağlıyorum ben ky dostuyum beni dinleyen kazanır

lokum hoşunuza gitmediyse taziye evi olarak siz lahmacun dağıtın
    elinde berkosan yok...sen daha 30 un altını bekle zavallı..sevgi görmemiş çocuk..

8. pandemi sonrası höstadların biri şöyle diyordu biz uyarırken acaba piyasa ne cevap verecek ? sonra ayrışıyoruz dedi geldi 32 ye

o yüzden teknik bilgisi olmayan teknik konuşmasın hissenin temelini sulamaya devam etsin

Sayfa 747/882 İlkİlk ... 247647697737745746747748749757797847 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •