Sayfa 603/719 İlkİlk ... 103503553593601602603604605613653703 ... SonSon
Arama sonucu : 5748 madde; 4,817 - 4,824 arası.

Konu: DEVA - Deva Holding

1. yıllardır kar ediyor kağıt artmıyor, zarar edenler tavan tavan gidiyor. bizde buna uyum sağlayalım eyyy spec. bak zarardayız hadi götür bizi yukarı.

2. ecilc selec korelasyonu aynen devam her zaman aynı fiyatla devam ediyorlar, umarım bizde onlara uymayız.

3.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Ben bu haftasonu bekliyorum. Geldi geldi, gelmedi geçmiş olsun. Batan batar, kalanlar pazarını büyütür. Ama ort enflasyonun %50 olduğu, ücret be naaşların %60-100 arası arttığı yılda %25 ilaç zammı batın demektir.

Yerli üretici neyse de, yabancı bu fiyattan neden ilaç satıyor. Ben yabancı firma olsam ilaç filan göndermem Tr ye.
    Hovam hisseye aşık olmuşsun. Yıllardır tutuyorsun. 100 tl olduğunda devadan ucuz çok hisse vardı

Sent from my SM-S908E using Tapatalk

4. Geçmiş olsun.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by 1event Yazıyı Oku
    Hovam hisseye aşık olmuşsun. Yıllardır tutuyorsun. 100 tl olduğunda devadan ucuz çok hisse vardı

Sent from my SM-S908E using Tapatalk
    Ben ve hisseye aşık olmak. Toplam varlıklarımın %2 si bile değil deva. Portföyümün %10 u bile değil. Beklentimi karşılamadı diye ağlayacak halim yok.

Benim işim portföy yönetimi, ders veriyorum bu konuda, herkes kendi portföyüne baksın bence.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

6. Bu konuları konuşmayı sevmem, ama yeri geldi söyleyeyim. YTD getirim %120 civarı, devaya rağmen böyle yani. 40 yaşında profesyonel iş hayatımı bırakıp finansal Özgür olarak kendi portföyümü yönetiyorum, özetle benim tuzum kuru, ona göre yazdıklarımı okuyun.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

7. Gedik üzerinden yapılan satış bir bitsin bakalım, 2-3 milyon lotu alanlar bakalım ne yapacak. Mal gelmiyor deniyordu, alın size mal dedi yabancı, mal değilseniz götürürsünüz mesajı vermiş oldu��

8.  Alıntı Originally Posted by OOS Yazıyı Oku
    Bilanco ne kadar kötü gelebilir ki, her çeyrek ert vergi olmayacağı gibi enf da baz etkisiyle düşecek. Satış hacminde fazla daralma yok üstüne ihracat artışı var.
    bilançolar gelsin kötü bilanço nasıl olur görür o arkadaşlar bir çok sektörde hem adet bazında hem ciro bazında çok sert düşüşler olacak deva gibi hem adet olarak büyüyen hem enflasyon muhasebesi uygulanmış hali ile cirosunu büyüten faaliyet karı üretebilen bakalım kaç sanayi şirketi gelecek enflasyon muhasebesi bir bize uygulanacak sanki

Sayfa 603/719 İlkİlk ... 103503553593601602603604605613653703 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •