yıllardır kar ediyor kağıt artmıyor, zarar edenler tavan tavan gidiyor. bizde buna uyum sağlayalım eyyy spec. bak zarardayız hadi götür bizi yukarı.
yıllardır kar ediyor kağıt artmıyor, zarar edenler tavan tavan gidiyor. bizde buna uyum sağlayalım eyyy spec. bak zarardayız hadi götür bizi yukarı.
ecilc selec korelasyonu aynen devam her zaman aynı fiyatla devam ediyorlar, umarım bizde onlara uymayız.
Geçmiş olsun.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Bu konuları konuşmayı sevmem, ama yeri geldi söyleyeyim. YTD getirim %120 civarı, devaya rağmen böyle yani. 40 yaşında profesyonel iş hayatımı bırakıp finansal Özgür olarak kendi portföyümü yönetiyorum, özetle benim tuzum kuru, ona göre yazdıklarımı okuyun.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Gedik üzerinden yapılan satış bir bitsin bakalım, 2-3 milyon lotu alanlar bakalım ne yapacak. Mal gelmiyor deniyordu, alın size mal dedi yabancı, mal değilseniz götürürsünüz mesajı vermiş oldu
bilançolar gelsin kötü bilanço nasıl olur görür o arkadaşlar bir çok sektörde hem adet bazında hem ciro bazında çok sert düşüşler olacak deva gibi hem adet olarak büyüyen hem enflasyon muhasebesi uygulanmış hali ile cirosunu büyüten faaliyet karı üretebilen bakalım kaç sanayi şirketi gelecek enflasyon muhasebesi bir bize uygulanacak sanki
Yer İmleri