Sayfa 749/882 İlkİlk ... 249649699739747748749750751759799849 ... SonSon
Arama sonucu : 7053 madde; 5,985 - 5,992 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

1. Burda kavga gürültü gırla gidiyordu bunlara noldu kırmızı kartmi gorduler

2.  Alıntı Originally Posted by Akinkktrk Yazıyı Oku
    Burda kavga gürültü gırla gidiyordu bunlara noldu kırmızı kartmi gorduler
    hayır...agresif ile bir ateşkes anlaşması yaptık..kavga o yüzden yok...onun dışında berkosan hakkında yazmak için tahtacı bizde bir heves bırakmadı...bir süre forum nadasta kalsın..yeni gelişmeler olursa yorum yapmaya başlarız...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. arkadaşlar byd nin yıllık 150 bin adetlik elektrikli otomobil fabrikasını mansiya kurması , otomotiv yalıtım malzemesi üreten berkosan gibi bebek şirketleri de çok olumlu etkilenecek...byd nin gelmesi ile byd ye ürün verecek her şirket ihya olacaktır...otomotiv yan sanayi, otomotiv yalıtım ürünleri,demir çelik sektörü, cam sektörü ve byd ile iş tutacak limanlar çok fayda görecek..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4. İspanya’nın otomotiv endüstrisindeki yeri tartışılmaz..berkosanın orada bulunma sebebi sektörel olarak bu..
    Sırbistan da tesadüf olmamalı..
    Baska hisselerde doğmamış çocuğa don biçilirken berkosan çoktan yerini almış..
    Küçücük bir şirket için damlasa yeter,hafif yağsa ihya eder..!

5.  Alıntı Originally Posted by Kazançkapısı Yazıyı Oku
    İspanya’nın otomotiv endüstrisindeki yeri tartışılmaz..berkosanın orada bulunma sebebi sektörel olarak bu..
    Sırbistan da tesadüf olmamalı..
    Baska hisselerde doğmamış çocuğa don biçilirken berkosan çoktan yerini almış..
    Küçücük bir şirket için damlasa yeter,hafif yağsa ihya eder..!
    bizim piyasa çıkışa geçmiş hisseleri almayı seviyor..berkosanın beklentileri güzeldir ama olası bir çıkış görülmeden yatırımcı gelmek istemiyor...zaman sorunu olmayan ve lazım olmayan nakiti olan uzun vadeci yatırımcılara göredir...her hissenin bir vakti var...berkosanda da o vakit bir gün gelecek...ben sabırla bekliyorum...

Sayfa 749/882 İlkİlk ... 249649699739747748749750751759799849 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •