Avrupa da pmi ler yükseliyor faiz indirimleri de globalde işleri hızlandırır ticaride de büyüme gerçekleşecektir dediğimizde sallıyordu bazıları.
Bir daha söylüyorum ford otosan büyük montanda yatırım yapıyor ürün gamı değişiyor buna paralel olarak da satıs oynaklıkları ihtimaldir daha önce de ifade ettik.
Beklenen o ki yatırımlar bitip tam kapasite artınca daha yüksek verimlilik olacaktır.
Orda da marj oynasa da ölçekcekonomisinden daha da yukarıya cıkaracaktır fabrikalar üretim kasını.
Çin markalarını tofas ford vs için tehdit ama rekabet edilir bir tehdit olarak görüyorum.
Ne zaman patron işe para yatırmaz o zaman o hisseyi tutmam bu fordotosan için de geçerli diğer şirketler için de gecerli benim tarzım bu.
Saygılar sevgiler.
Koçlar siyaset yapıyor deyip de koc un baska iştirakini almak da temelsiz goygoy yapıldıgının işareti.
Al demem sat da demem ama bedava para kazandırmazlar kimseye bunu bilir bunu söylerim.
Ytd
Garanti yatırım rapor yayınlamış. Okumak isteyenler FORT yazıp bana SMS atsın, raporu göndereyim.
Bunu düşüşlerde de çok görüyoruz. "İlla ki çıkacak yuh artık, hep böyle oldu sonra kaybı ikiye katladı", "No, mate bu sefer farklı, bu gorupmemis bir kriz"
Ortaklar merhaba,
Bakalım 2. temettü ne kadar verecek. Bu rakam iyi olursa (net 65-70 TL) hissede yukarı yönlü hızlı bir hareket olabilir. Bu bağlamda tahminlerinizi almak isterim.
Syg
Temettunun miktarindan ziyade veriliyor olmasi gelecege yonelik iyi beklentiler oldugunu gostermesi acisindan mutlu eder beni.
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Yer İmleri