Sayfa 73/634 İlkİlk ... 2363717273747583123173573 ... SonSon
Arama sonucu : 5071 madde; 577 - 584 arası.

Konu: FROTO - Ford Otosan

1. nihayet başlık, seviyeli üyeler ve yazılarıyla donanmaya başladı yeniden.

ben de güzel bir ikinci temettü verileceğini ve bir ihtimal zulada bir miktar para bırakılabileceğini düşünüyorum.

bu yüzden net 30 lira diyorum ama gönlüm delişmen rakamlardan bahsediyor.
    Elbette ki dediklerim yatırım tavsiyesi değildir.

2. Migros kredi çekip temettü dağıtmıştı. En az 30 TL dağıtmalı. Temettü verimliliğini korumalı.
    Yorumlarım ve yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Kendime not: İt olma beyefendi ol ki ardından iyi ansınlar.

3.  Alıntı Originally Posted by Borsacı Beyefendi Yazıyı Oku
    Migros kredi çekip temettü dağıtmıştı. En az 30 TL dağıtmalı. Temettü verimliliğini korumalı.
    Evet kesinlikle katılıyorum, yatırımcıyı ürkütmemek lazım, aksi takdirde durumu düzeltmek, tekrar bir güven tesis etmek zaman alıyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Gecmis yillarda gecen yil haric dagitacaginin %3 Temettu verimliligi olarak nisanda %2 temettu verimliligi olarak da kasimda dagitirdi.
    Bu durum gecen sene tersine dondu, bu sene de aynisi olursa ki bu belirsizligin yuksek oldugu bu gibi yillarda gayet de mumkun ve olasi, %2 nisanda verdi ise bu sene %3 de kasimda beklenebilir, fiyattan gidersek 1000 lira ise 30 TL brut, 1250 TL ise 37.50 TL brut beklenebilir.
    Tersi durumda ise 20 ve 25 TL brut diyorum.
    Ben yil bazinda yine %5 brut temettu verimliligini tutturacagini dusunuyorum.
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by CAL Yazıyı Oku
    Evet kesinlikle katılıyorum, yatırımcıyı ürkütmemek lazım, aksi takdirde durumu düzeltmek, tekrar bir güven tesis etmek zaman alıyor.
    Gecmiste dusuk seyreden euro kuru nedeni ile kasim temettusunu pass gectigini ve bunun fiyata cok pos yansidigini yasayarak ogrendim.
    Temettu vermeyecegim demesi illla da yatirimcisini urkutmek zorunda degil, hatta tam tersi daha fazla guven de kazandirabilir.
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

6. Kaliteli üyeler cogalmaya basladı bence de.
    Eregli de kar yoktu.
    Migros un ise yaptıgı yanlış.
    Otosan yönetimi ince hesap yaparak dogru kararı verecektir.
    15 net e gülümserim üstündeki rakamlara gülümsemem artar.
    Temettüyü de bir şekilde degerlendireceğim.
    Aynı hisede olmasa da bakıcaz durumlara.

7.  Alıntı Originally Posted by uzunvade87 Yazıyı Oku
    Kaliteli üyeler cogalmaya basladı bence de.
    Eregli de kar yoktu.
    Migros un ise yaptıgı yanlış.
    Otosan yönetimi ince hesap yaparak dogru kararı verecektir.
    15 net e gülümserim üstündeki rakamlara gülümsemem artar.
    Temettüyü de bir şekilde degerlendireceğim.
    Aynı hisede olmasa da bakıcaz durumlara.
    Ereğli 2022 karından temettü vermedi, kar vardı ancak deprem olmuştu, onu biraz bahane ettiler, ancak yine söylüyorum, bence hataydı ve yatırımcısını çok ürküttü.

Migros'un yaptığı bence de yanlış, kar yoksa temettü de o oranda az yada olmaz, kredi çekerek temettü vermenin altında başka sebepler ararım ve masum bir durum olmadığını düşünürüm.

8.  Alıntı Originally Posted by Borsacı Beyefendi Yazıyı Oku
    Migros kredi çekip temettü dağıtmıştı.

Ahahaha ciddi mi? Temettüler mani kılap kartlarınıza yüklendi efendim falan mı dediler acaba?

Sayfa 73/634 İlkİlk ... 2363717273747583123173573 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •