Originally Posted by işçi74 İyi tut, 70 ten sonra film başlar, fragman kesmiyi bukez çok sıkı tuttum malı... yannış yere kaçmaz umarın.
Emlak şu Hidrojen düğmesini iyi kolla şu aralar tansiyon yüksek kazaylan biri basmasın
Originally Posted by bahriyeli Emlak şu Hidrojen düğmesini iyi kolla şu aralar tansiyon yüksek kazaylan biri basmasın o iş bende... keramet düğmede değil.. hidrojenin içine esans kattım. eksikmiş...
Originally Posted by EMLAK bukez çok sıkı tuttum malı... yannış yere kaçmaz umarın. Bende bende
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643
Originally Posted by EMLAK o iş bende... keramet düğmede değil.. hidrojenin içine esans kattım. eksikmiş... Sen şimdi okunmuş gül suyu katmışındır
Originally Posted by bahriyeli Sen şimdi okunmuş gül suyu katmışındır yabdık bişeyler ..allah affetsin...
12026.................Şorttttttttttttttttttt
Originally Posted by SEL mayıstan beri spot pozum yok bugün biraz almak istiyordum. . izledim seansı ama vazgeçtim.. hayırlısı kısmet.. dün almadım bugün bakacağım artik.. 15 dk kanalizasyon altta.. kanal dibi gelirse bir miktar maliyetlenme niyetim var.. kısmet..ytd
Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024
Forum Rules
Yer İmleri