Originally Posted by iþçi74 Ýyi tut, 70 ten sonra film baþlar, fragman kesmiyi bukez çok sýký tuttum malý... yannýþ yere kaçmaz umarýn.
Anlam, hergün bizim kendi çabamýzla kurduðumuz bir[I][U] hayattýr.
Emlak þu Hidrojen düðmesini iyi kolla þu aralar tansiyon yüksek kazaylan biri basmasýn
Originally Posted by bahriyeli Emlak þu Hidrojen düðmesini iyi kolla þu aralar tansiyon yüksek kazaylan biri basmasýn o iþ bende... keramet düðmede deðil.. hidrojenin içine esans kattým. eksikmiþ...
Originally Posted by EMLAK bukez çok sýký tuttum malý... yannýþ yere kaçmaz umarýn. Bende bende
yazdýklarým asla yatýrým tavsiyesi deðildir,lütfen forumun ðiriþindeki yazýyý okumadan foruma ðirmeyin.232/643
Originally Posted by EMLAK o iþ bende... keramet düðmede deðil.. hidrojenin içine esans kattým. eksikmiþ... Sen þimdi okunmuþ gül suyu katmýþýndýr
Originally Posted by bahriyeli Sen þimdi okunmuþ gül suyu katmýþýndýr yabdýk biþeyler ..allah affetsin...
12026.................Þorttttttttttttttttttt
Originally Posted by SEL mayýstan beri spot pozum yok bugün biraz almak istiyordum. . izledim seansý ama vazgeçtim.. hayýrlýsý kýsmet.. dün almadým bugün bakacaðým artik.. 15 dk kanalizasyon altta.. kanal dibi gelirse bir miktar maliyetlenme niyetim var.. kýsmet..ytd
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024
Forum Rules
Yer Ýmleri