Sayfa 375/998 İlkİlk ... 275325365373374375376377385425475875 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 2,993 - 3,000 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

Taaa... İsraile kafa tutuyor Reyis, g.tümüzün dibindeki Sakız adasında hak iddia etse ya...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

2.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Şimdi intikam için İran, 8-10 saatte varan 3-5 drone sallar ve konu kapanır.

İran = İsrail = Hizbullah = DAEŞ = IŞID

hepsi birebir aynı. İsrail ve İran dünyadaki en dost ülkedir, çünkü İran daki Humeyni rejimini İsrail (Amerika/İngiltere yahudi lobisi) kurdu. İsrail ne derse İran birebir şartsız uygular.

https://www.indyturk.com/node/391891...in-son-günleri

Humeyni nin babası ingiliz istihbarat örgütü MI6 ajanı Hacı Richard dır. William Richard Williamson. Humeyni özellikle yetiştirildi, Rıza Şah Pehlevi devrilerek yerine geldi. Şimdiki rejim onun devamı. Birebir aynı kurgu devam ediyor.

İran'daki bütün petrolü Amerikalı ve İngiliz şirketler işletir. (Hani ambargo vardı amk. Yersen.)

https://www.arabnews.com/node/2168006/lifestyle

3. CHP'li belediyelere dayatilan SGK borcunu ode dayatmasi karsiliginda ben olsam eyleme gecerdim.

AKP'den alinmis tum belediyelerin kadrolarinda bulunan bunlarin yandasi tum personeli is'ten atar, kendi dunya gorusume yakin personel alirdim.

Adam savasiyorsa sen de savasacaksin.

Bunlar kinamadan ayiplamadan anlamaz.

Sopaysa sopa.

1 Agustos’dan geçerli olmak üzere konutlarda kullanılan doğalgaza yüzde 38 zam yapıldı

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

5. Pazar yerinde etiketleri degistirmisler, yarim kilo fiyatli etiketler koymuslar.

Fed/Powell:
    - İş gücü piyasası daha iyi bir dengeye geldi
    - Bize verilen tam istihdam ve fiyat istikrarı görevlerine yönelik risklere karşı dikkatliyiz
    - Para politikası sınırlayıcı duruşunu devam ettiriyor

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 375/998 İlkİlk ... 275325365373374375376377385425475875 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •