Sayfa 74/180 İlkİlk ... 2464727374757684124174 ... SonSon
Arama sonucu : 1439 madde; 585 - 592 arası.

Konu: AKSA Aksa Akrilik Kimya Sanayii A.Ş.

--kimsecikler kalmadığına göre düzeltme bitmiş sayılır....ya da üzere...

2.  Alıntı Originally Posted by ft-2 Yazıyı Oku
    --kimsecikler kalmadığına göre düzeltme bitmiş sayılır....ya da üzere...
    12.5 liradan 10 liraya düştü, yeterli olsa gerek ama illa tek hanelere vereceğim diyorsa versin, boşluk varsa doldursun.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

3. Sermaye artırımından sonra ortak payları ile ilgili kap açıklaması var .Ancak pay oranlarındaki bu değişiklikle ilgili açıklama yok.

Ticaret Bakanlığının İthalatta Haksız Rekabetin Önlenmesine İlişkin Tebliğ'i Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Tebliğ, yerli bir üretici tarafından yapılan ve bazı firmalarca da desteklenen başvuruya istinaden Tayvan, Hindistan ve Tayland menşeli polyester elyaf ürününe yönelik yürürlükteki dampinge karşı kesin önlemlere dair nihai gözden geçirme soruşturması açılmasını içeriyor.

Yapılan inceleme sonucunca, anılan ülkeler menşeli önlem konusu ürüne yönelik nihai gözden geçirme soruşturması açılması kararlaştırıldı.

5.  Alıntı Originally Posted by KaaN- Yazıyı Oku
    Ticaret Bakanlığının İthalatta Haksız Rekabetin Önlenmesine İlişkin Tebliğ'i Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Tebliğ, yerli bir üretici tarafından yapılan ve bazı firmalarca da desteklenen başvuruya istinaden Tayvan, Hindistan ve Tayland menşeli polyester elyaf ürününe yönelik yürürlükteki dampinge karşı kesin önlemlere dair nihai gözden geçirme soruşturması açılmasını içeriyor.

Yapılan inceleme sonucunca, anılan ülkeler menşeli önlem konusu ürüne yönelik nihai gözden geçirme soruşturması açılması kararlaştırıldı.
    Sasa, Aksa, Kordsa gibi şirketler için olumlu olması lazım, başka var mı bilmiyorum.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Sasa, Aksa, Kordsa gibi şirketler için olumlu olması lazım, başka var mı bilmiyorum.
    Diğer konu ise rakibimiz pamuğun durumu.

Enflasyon için güzel ama Aksa için kötü olan şey pamuk fiyatlarının düşmesi. Yılbaşından bu güne %30 düştü. Fed'in faiz indirimlerine başlayacak olması artık emtialarda dibin görüldüğünü gösterebilir ama bizde durum biraz farklı. Tüketim çok azalacağı ve tatil dönemi biteceği için tekstilin işi zor ve akrilik elyaf için de sıkıntılı olabilir. Kış sezonu ve yünlü ürün talebi ne zaman artar o zaman iyileşebiliriz.

Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    sasa, aksa, kordsa gibi şirketler için olumlu olması lazım, başka var mı bilmiyorum.
    aksa ile ilgisi yok...

Alıntı Originally Posted by kaan- Yazıyı Oku
    diğer konu ise rakibimiz pamuğun durumu.

Enflasyon için güzel ama aksa için kötü olan şey pamuk fiyatlarının düşmesi. Yılbaşından bu güne %30 düştü. Fed'in faiz indirimlerine başlayacak olması artık emtialarda dibin görüldüğünü gösterebilir ama bizde durum biraz farklı. Tüketim çok azalacağı ve tatil dönemi biteceği için tekstilin işi zor ve akrilik elyaf için de sıkıntılı olabilir. Kış sezonu ve yünlü ürün talebi ne zaman artar o zaman iyileşebiliriz.
    akrilik artık niş ürün....yani, diğer ürünlerden artık pek etkilenmiyor...

Sayfa 74/180 İlkİlk ... 2464727374757684124174 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •