Alıntı Originally Posted by Serkalgo Yazıyı Oku
Durum felakete evriliyor ama daha kötüsü marjlar tarafında iş çok çirkinleşiyor.Onuda az biraz gelecek olanda ama daha kötüleri 3 ve 4Q ve 2025 1 ve 2Q bilançolarında görülecek.Tam anlamıyla kusursuz bir fırtına başladı,ben demiştim uyarmıştım demek için yazmıyorum.Burayı finansal okur yazarlığı zayıf ancak temiz niyetli insanlarda izleyici olarak takip ediyor.Bir kaç cahilin kendilerini motive etmek için yaydığı cehaletin kurbanı olanlar yoktur burayı izleyici olarak takip edenlerin aralarında umarım.Cahilin aklı fukara dili ukala olur.Kendinizi bunlardan koruyun.

Otomobil ve hafif ticari araç pazarı 2024 Temmuz ayında %17,5 ,otomobil pazarı %16,04, hafif ticari araç pazarı ise %22,2 oranında azaldı.

2024 yılı Temmuz ayı otomobil ve hafif ticari araç pazarı 2023 yılı Temmuz ayına göre %17,5 azalarak 94.037 adet oldu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tebrikler bravo … evet aylardır diyorsunuz herkese rağmen ısrarla uyarıyorsunuz ama bu kadar düşmüşken 1.200 lerde satmamış biri neden buralardan satsın ? Kaldı ki benzer düşüşleri başka hisseler de yaşadı örneğin Tüpraş … tek neden satış adetleri değildir diye düşünüyorum