Sayfa 107/223 İlkİlk ... 75797105106107108109117157207 ... SonSon
Arama sonucu : 1779 madde; 849 - 856 arası.

Konu: PKART - Plastik Kart

1. Herkese Selam.
    Yokluğumda durumlar nasıl?
    Masa devrilmiş!
    Tahta yıkılmış!
    Şimdi kim toparlayacak?
    Henüz bir zıplayan da çıkmamış?
    Ancak bakınıyorlar!
    Bakmakla olmuyor,
    İcraat gerekiyor.
    Döndüğümde bakarız,
    Biraz dinlenmeyi hak ettim.
    Dinlenip, yakında döneceğim.
    Paylaşımlarım tamamen hayal ürünüdür. Hiçbir doğruluğu ve geçerliliği yoktur. Boş boş atıp tutanlara nispet ediyorum.

2. bu hissede aç çok malesef....adamların bütün hayalleri sanırım pkarta bağlı....biraz yetinmeyi bilin ne var sanki herkes para kazansın...hissede 4 yıl olacak bir rahat para kazanamadık....en boğa olduğu zaman bile korktuk...insanlar bu şirketin piyasa değerinin buralar olmaması gerektiğini hissetmeli....ben hissede hareket olsa yatırımcının geleceğini düşünüyorum ama baskı varsa kimse uğramıyor 550 tane hisse var kimsenin eyvallahı yok....biz pkarta gönül vermiş yatırımcıları da yıldırmanın niyetinde tahtacı..tahtacı ne yardan vazgeçiyor ne serden....

3. bu yıl teknoloji ve yazılım hisseleri fena değil...pkartta yeter ki yükseliş ivmesi olsun yatırımcının geleceğini düşünüyorum..hissenin düşmesi çıkması önemli değil hareket olmalı yukarı aşağı ilgi gelmeli...30 milyar dolarlık teşvik var....pkart bundan nemalanabilir...
    Son düzenleme : XTrader+; 03-08-2024 saat: 17:51.

4.  Alıntı Originally Posted by XTrader+ Yazıyı Oku
    bu yıl teknoloji ve yazılım hisseleri fena değil...pkartta yeter ki yükseliş ivmesi olsun yatırımcının geleceğini düşünüyorum..hissenin düşmesi çıkması önemli değil hareket olmalı yukarı aşağı ilgi gelmeli...30 milyar dolarlık teşvik var....pkart bundan nemalanabilir...
    Yarın için neye hazırlıklıyız? Buradan bakalım tepki gelir mi ?

5. Rusya, Ukrayna, İsrail'e bakın, bizzat savaşın ortasında ama borsaları bizden daha iyi.
    Bu ne arkadaş, ne oluyor, niye oluyor ‼️‼️

pkart taban olmadı hayret

7. tabana yazdik gelirse ne ala gelmese yolu acik.olsun.

8. Bu bozuk ortam tam tahtacıların ekmeğine yağ sürdü sayın T/A'nın bile tahminleri havada kaldı bütün dünyadaki küresel çete aynı bedavaya yabancıya mal aldırmadan rahat etmeyecekler bizim memleketteki küreselciler hayırlısı bakalım memlekette insanları döve döve yatırımcı yapıyorlar bütün paydaşlara bol bol sabırlar saygılar

Sayfa 107/223 İlkİlk ... 75797105106107108109117157207 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •