Sayfa 252/305 İlkİlk ... 152202242250251252253254262302 ... SonSon
Arama sonucu : 2433 madde; 2,009 - 2,016 arası.

Konu: ARDYZ - ARD Grup Bilişim Teknolojileri A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by 2020 Yazıyı Oku
    ben 41 olsun gene en çok satan ben olacağım merak etme. senin gibi hisseyi alıp üzerine yatmıyorum. her ay en az 5 defa alıp satıyorum. ortalama en az 1 liradan ayda 5 lira kazanıyorum. sen ne kazanıyorsun peki.kocaman bir hiç.2 ileri 3 geri...
    7 yılda x2500 yapmışım. Yeterli mi?

SM-M515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. Değerli forumdaşlar,burada kazançlarımızı yarıştırmıyoruz. Herkesin kazancı kendisine. Birbirimize kibar davranalım, bu dünyadaki tüm kazançlar bi yana, kalp kırmak öteki yana. Kırdığımız gönülleri telafi etmedikten sonra dünyaları kazansak mezara götüremiyoruz. Bu dünya bir ticaret dünyası olup; gönül yıkmanın bu ticaretteki bilançoya verdiği zararın telafisi yalnızca bu bu ömre sığan bilanço döneminde mümkündür. Ömür sermayesi tükendikten sonra telafisi yok.

Geceye bir şarkı bırakıyorum.
    https://m.youtube.com/watch?v=zlviStCMzFk

3.  Alıntı Originally Posted by hakkıcan Yazıyı Oku
    Değerli forumdaşlar,burada kazançlarımızı yarıştırmıyoruz. Herkesin kazancı kendisine. Birbirimize kibar davranalım, bu dünyadaki tüm kazançlar bi yana, kalp kırmak öteki yana. Kırdığımız gönülleri telafi etmedikten sonra dünyaları kazansak mezara götüremiyoruz. Bu dünya bir ticaret dünyası olup; gönül yıkmanın bu ticaretteki bilançoya verdiği zararın telafisi yalnızca bu bu ömre sığan bilanço döneminde mümkündür. Ömür sermayesi tükendikten sonra telafisi yok.

Ne kadar güzel bir mesaj teşekkürler.

4.  Alıntı Originally Posted by hakkıcan Yazıyı Oku
    Değerli forumdaşlar,burada kazançlarımızı yarıştırmıyoruz. Herkesin kazancı kendisine. Birbirimize kibar davranalım, bu dünyadaki tüm kazançlar bi yana, kalp kırmak öteki yana. Kırdığımız gönülleri telafi etmedikten sonra dünyaları kazansak mezara götüremiyoruz. Bu dünya bir ticaret dünyası olup; gönül yıkmanın bu ticaretteki bilançoya verdiği zararın telafisi yalnızca bu bu ömre sığan bilanço döneminde mümkündür. Ömür sermayesi tükendikten sonra telafisi yok.

[emoji106][emoji106][emoji122][emoji122]

5. Hukuk yaziliminda tecrübesi olan bu işi yapabilecek ilk aklıma Ardyz geliyor..

Böyle günlerde sakin kalabilmek lazım.Bunu basarabilmek için de ihtiyaç olmayan para ile borsada yatırımcı olabilmek önemli bence..

Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..

6.  Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    7 yılda x2500 yapmışım. Yeterli mi?

hayır arkadaşım ben bir yıl olmadı bunu alalı. maliyetin 24 lira ve 2 aydan beri al sat yapıyorum. şu an maliyetim 14.33 lere kadar indi.

7.  Alıntı Originally Posted by Eagle24 Yazıyı Oku
    Hukuk yaziliminda tecrübesi olan bu işi yapabilecek ilk aklıma Ardyz geliyor..

Böyle günlerde sakin kalabilmek lazım.Bunu basarabilmek için de ihtiyaç olmayan para ile borsada yatırımcı olabilmek önemli bence..

Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..
    Eagle dostum mesaj kutunu bosaltabilirsen sana bir mesaj atacagim musadenle.

Saygılar

8. Çok yordun be ardyz. Bugünkü düşüşün niye ?
    Sevmeyene karınca yük, sevene filler karınca.
    Dağı bile taşır insan, aşık olup inanınca.

Sayfa 252/305 İlkİlk ... 152202242250251252253254262302 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •