Sayfa 441/981 İlkİlk ... 341391431439440441442443451491541941 ... SonSon
Arama sonucu : 7844 madde; 3,521 - 3,528 arası.

Konu: Viop LVIII

amazon dan 4 kitap alıyorum..
    teslimatı 24 saat içinde yapıyor..
    kolay gelsin firması ile.. firma 2 defa uğruyor.. kaldığım yer sığacık köyü,1 kitap ayrı, 3 kitap ayrı..
    kitap fiyatları kitapyurdu ve dr altında, yetmiyor kargo yok..ve manyak hızlı bir teslimat süreci..

bu adamlar nereden kazanıyor?.. 2 ayrı kargo tek başına 200 TL tutar..

2. İnsiğram yasaklanıyor ama tık kot devam, bu ne perhiz yaw.
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    İnsiğram yasaklanıyor ama tık kot devam, bu ne perhiz yaw.
    dış politikada geldiğimiz noktaya bak..

uygulama kapamak..

bunun filistine ne yararı var şimdi. anlamak mümkün değil.

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    dış politikada geldiğimiz noktaya bak..

uygulama kapamak..

bunun filistine ne yararı var şimdi. anlamak mümkün değil.

Fayda görebilmek için X ile facebook uda kapatmak lazım tek başına kapatma zayıf kalıyor. Ben yurtdışında olduğumdan rahat giriyorum ama bakıyorum artık 1 kaç gün öncesinin yazıları geliyor. Facebooku herkes rafa kaldırmıştı şimdi acayip yoğunluk var herkes eski sevgiliye dönmüş
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Fayda görebilmek için X ile facebook uda kapatmak lazım tek başına kapatma zayıf kalıyor. Ben yurtdışında olduğumdan rahat giriyorum ama bakıyorum artık 1 kaç gün öncesinin yazıları geliyor. Facebooku herkes rafa kaldırmıştı şimdi acayip yoğunluk var herkes eski sevgiliye dönmüş
    https://www.youtube.com/shorts/L5wRL18yopw

6.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    İkisinin de sahibi zukeberg değil mi?😝😝 kimi cezalandırıyor kullananları mı zıkeberg i mi? Milleti Filistin den tiksindirmeye çalışıyor gibiler yazık kimlerin masasına meze oldu Filistin

Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    İkisinin de sahibi zukeberg değil mi?���� kimi cezalandırıyor kullananları mı zıkeberg i mi? Milleti Filistin den tiksindirmeye çalışıyor gibiler yazık kimlerin masasına meze oldu Filistin
    filistini filistinlilerden başkası kurtaramaz bence.

hamas, fkö örgütleri en bilir olan ancak filistinde 14 farklı grup var.

adamlar daha kendi aralarında birlik olamıyor. bence ilk önce oradaki vatandaş birlik olmalı.

kendi aralarına bu kadar kutuplaşma ve bölününmüşlük varken çok zor.

haaa örgüt liderleride genelikle katarda yaşıyor bir eli yağda bir eli balda.

filistin sorunu bitmez abey...

8.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    filistini filistinlilerden başkası kurtaramaz bence.

hamas, fkö örgütleri en bilir olan ancak filistinde 14 farklı grup var.

adamlar daha kendi aralarında birlik olamıyor. bence ilk önce oradaki vatandaş birlik olmalı.

kendi aralarına bu kadar kutuplaşma ve bölününmüşlük varken çok zor.

haaa örgüt liderleride genelikle katarda yaşıyor bir eli yağda bir eli balda.

filistin sorunu bitmez abey...
    Daha önce de yazmıştım. Bu bölgeyi toplarsa adamakıllı Türkiye toplar. Fetih kafasıyla, dindaş kafasıyla olmaz ama. Artık o çağda değiliz. Önce bizi yönetenler Türkleri kabullenecek ve sevecek sonra gerisi gelecek.

Sayfa 441/981 İlkİlk ... 341391431439440441442443451491541941 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •