Sayfa 170/178 İlkİlk ... 70120160168169170171172 ... SonSon
Arama sonucu : 1419 madde; 1,353 - 1,360 arası.

Konu: dow jonese kafa atan adam iki

1. hadi oolum al biraz artık, yetişen alır

dipten 150 puan tepti, az buz değil

2.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    avrupa -3 başladı, bizimki abarttı, şimdi aracı kurumlar harıl harıl margin call aramaları yapıyordur longçulara

piyasayı çevirecek tek bi haber var- acil fed toplantısı
    sabah bi fed toplanacak haberi geçmişti, ama yalan haber çıktı, toplanma ihtimalinden bahsedilmiş sadece.. newyork borsası açılınca bi haber gelebilir, açılış dalgası çok sert olursa

3. Ttkom bugün en düşük 45.40 görmüş,
    Koşullu şart oluşmuş ve sistem 46.80 den alış yapmış saydık
    Hamdım Piştim Yandım

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Petkm bugünde koşullu şartı oluşturamamış, en düşük 22.94 görmüş, şart oluşması için 23.63 görmesi gerekiyor
    Petkimde halen koşullu şart oluşmamış,
    Bugün en düşük 20.92 görmüş, şart oluşması için 21.55 üstüne atması gerekiyor
    Hamdım Piştim Yandım

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Endekis bugün yüzde 2,3 fışkırttı, senin hisse enaz yüzde 2bucuk yükselmediyse bilki soyuldun yeğen
    Acı ama dost acı söyler
    Endekis düşerken birde utanmadan endekise ayak uydurup en önden koşar
    Soygun çok büyük yeğenim azbuz değil.

Neyise biz endekis analizine bakalım, bist 100 bugün tale bazlı gelmiş geçmiş tüm zamanların rekorunu kırdı 11bin üstüne atarak,
    Ralli bitti mi bitmedi mi bilemiyoruz. Bakacuuk
    Soygun çok büyük yeğenim azbuz değil
    Herifler bugün bisttin içinden buldozer gibi geçtiler. Ralli bitmiş gibi duruyor şekil itibariyle
    Tabii yukarıda belirttiğim gibi endekis yüzde 5 düşerken senin benim onun şunun bunun hissesi yüzde 8 düşmüştür muhtemelen.
    Neyise konumuz o değil
    Endekisin dibi neresi olabilür ona kafayı yoralım
    7bin bana mantıklı geliyor tabii belli olmaz bakarsın daha erken döndürürler, herif sonuçta endekis mühendisi
    Hamdım Piştim Yandım

6. teknik görüntü rezil durumda, dün bırakılan gap zor dolar, yüzde 5+ yapması lazım dünkü kapanışın üstüne, nasıl yapacak ? israile bi misilleme saldırısı her an beklenirken ?? iran-hizbullah-yemen eş zamanlı bi saldırı yapacak, ama acele edeceklerini sanmam, bekleterek karşı tarafı strese sokmak isteyeceklerdir

bence ağustos bitmeden 200-günlük test edilebilir, bugün olacak her atak tepki olarak kalacak, o yüzden fazla şeetmemek laızm

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    10681 ile günün dibi görülmüş olabilür Erol abi hatta ayın dibi bile görülmüş olabilür.
    Günaydın esnaf hayırlı işler bol kazançlar diliyorum.

11395 günün tepesi olabilir
    Hamdım Piştim Yandım

8. hiç umut verici değil piyasa.. tüm malları temizledim, kozalar dahil

biraz short açtım, her tepmede short arttırıcam diye planladım

Sayfa 170/178 İlkİlk ... 70120160168169170171172 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz