Sayfa 759/882 İlkİlk ... 259659709749757758759760761769809859 ... SonSon
Arama sonucu : 7051 madde; 6,065 - 6,072 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

1. 800 milyon ciroya %35 brüt brüt-%15 favök marjı olan bir şirketin piyasa değeri bu mu olmalı..?

2. BOFA ISCTR tahtasını resmen biçiyor ???
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

3. Bofa oyuncak etti hisseyi tamamda bofa alim tarafindaykende %50 düşen hisseyi hala kim niye satar. Demekki tahtacinin başka planları var hisseyi batırmak gibi mesela.

4. Döviz pozisyonu son durum..
    Unutulmasın..!

5. 4 fabrikası olan şirketin çeyreklik 20 milyon kâr etmesi iyi mi?

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by katre7878 Yazıyı Oku
    4 fabrikası olan şirketin çeyreklik 20 milyon kâr etmesi iyi mi?

enflasyon muhasebesinden dolayı bu yıl bir çok şirket çok kötü bilançolar yolladılar...geçen yıl aynı çeyreğe göre karını artıran şirket sayısı iki elin parmaklarını geçmedi (bu laf tacirler yönetim kurulu baş danışmanının sözüdür )....bu yüzden de geçen yıla göre karını 2-3 kat artırmış bir berkosan için 19,4 milyon kar iyidir...geçen yıl çeyrekler ilerledikçe kar miktarı da artmıştı...aynısının bu yıl da tekrarlanmasını temenni ediyorum ve beklentim de bu yönde...

düşük sermaye...çok iyi finansallar ve gittikçe artan net kar...bunlar bir şirket için çok iyi verilerdir...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

7.  Alıntı Originally Posted by katre7878 Yazıyı Oku
    4 fabrikası olan şirketin çeyreklik 20 milyon kâr etmesi iyi mi?

Bana ilk çeyrek 20 milyon kar eden ve 940 milyon pd olan şirketleri sayarmısın..?

Duhul
    Jul 2017
    İkamet
    güneşin doğduğu yer
    Gönderi
    1,081

BRKSN - Berkosan Yalıtım

Türk borsasında bazı değerlerin bilançoların analizlerin geçersiz olduğu birileri isterse kağıtlarda manipülasyon yapılarak yükselişlerin olduğu bugün tavan yarın taban yapılarak yatırımcılarla oyuncak gibi oynandığı bir dönemdeyiz. Bu kağıt değerinde değilse Sn. Kekonun Sn kazançkapısının suçu değil çarpık sistemin başarısı . Bu yüzden sabırla beklemeye devam.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 759/882 İlkİlk ... 259659709749757758759760761769809859 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •