Sayfa 103/458 İlkİlk ... 35393101102103104105113153203 ... SonSon
Arama sonucu : 3664 madde; 817 - 824 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade IX

Karahan:
    - Ana eğilimdeki yavaşlamada temel mallar öne çıkıyor
    - Bazı dayanıklı mal kalemlerinde fiyat düşüşü izlemeye başladık

Karahan:
    - Dezenflasyon sürecinde hizmetlerde yavaşlama gecikmeli olarak ortaya çıkmaktadır
    - Öncü göstergeler kira enflasyonunda önümüzdeki aylarda düşüşe işaret etmektedir

Karahan:
    - Beklenti eğrisinin rapor döneminde aşağı kaydığını görüyoruz
    - Parasal sıkılaştırmanın beklentiler üzerindeki etkisi yakından takip ediliyor
    - Enflasyon beklentileri yüksek seyretmekle birlikte geriliyor
    - Sıkı parasal duruş korunuyor

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Karahan:
    - Parasal aktarım mekanizması makroihtiyati adımlarla desteklendi
    - Miktarsal sıkılaşma ile fazla likiditeyi strilize ediyoruz
    - Önümüzdeki dönemde diğer para piyasalarında da işlem yapmaya başlayacak, likidite fazlasını strilize etmeye devam edeceğiz

Karahan:
    - Likidite koşullarını, muhtemel gelişmeleri göz önünde bulundurarak yakından izliyoruz
    - Ticari kredi büyümesi yavaşladı
    - TL mevduat payı yıl sonu hedefimizi aştı

Karahan:
    - Son dönemde kredi büyüme gelişmeleri finansal koşullardaki sıkılığın dezenflasyon sürecini destekleyecek düzeyde olduğunu teyit ediyor
    - Risk primi ılımlı seyrini sürdürüyor

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Karahan: Enflasyonun 2024 yıl sonunda %38,0 olarak gerçekleşeceğini tahmin ediyoruz (Önceki %38,0)

Karahan: Enflasyonun 2025 yıl sonunda %14,0 olarak gerçekleşeceğini tahmin ediyoruz (Önceki %14,0)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,924
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Karahan: Enflasyonun 2024 yıl sonunda %38,0 olarak gerçekleşeceğini tahmin ediyoruz (Önceki %38,0)

Karahan: Enflasyonun 2025 yıl sonunda %14,0 olarak gerçekleşeceğini tahmin ediyoruz (Önceki %14,0)
    Acaba buna kendileride inanıyormu ?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,924
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Karahan:
    - Ana eğilimdeki yavaşlamada temel mallar öne çıkıyor
    - Bazı dayanıklı mal kalemlerinde fiyat düşüşü izlemeye başladık

Karahan:
    - Dezenflasyon sürecinde hizmetlerde yavaşlama gecikmeli olarak ortaya çıkmaktadır
    - Öncü göstergeler kira enflasyonunda önümüzdeki aylarda düşüşe işaret etmektedir

Karahan:
    - Beklenti eğrisinin rapor döneminde aşağı kaydığını görüyoruz
    - Parasal sıkılaştırmanın beklentiler üzerindeki etkisi yakından takip ediliyor
    - Enflasyon beklentileri yüksek seyretmekle birlikte geriliyor
    - Sıkı parasal duruş korunuyor
    Acaba !!!,adamın elindeki malları alan yok,alan olmadığı için mecbur indirime gidiyorlar,yani sorun nakit akışı mafiş.

BDDK: Kur korumalı TL mevduat ve katılma hesapları 1 trilyon 764,3 milyar TL (Önceki 1,882t)

TCMB,
    - Döviz rezervleri, 92 milyar 490 milyon 640 bin dolar oldu (Önceki 91 milyar 906 milyon 970 bin dolar)
    - Altın rezervleri, 57 milyar 894 milyon 890 bin dolar oldu (Önceki 56 milyar 103 milyon 930 bin dolar)

TCMB rezervleri 150,4 milyar dolar oldu (Önceki $148,0mlr)

TCMB net uluslararası döviz rezervleri 51,45 milyar dolar oldu (Önceki $47,59mlr)

7. Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
    BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,924
    Bayanlarımız mağlup italyanlara,italyanlar çok iyiydi ve her topu çıkardı,sağlık olsun yinede teşekkürler Atatürkün kızlarına.

Sayfa 103/458 İlkİlk ... 35393101102103104105113153203 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •