Sayfa 217/367 İlkİlk ... 117167207215216217218219227267317 ... SonSon
Arama sonucu : 2931 madde; 1,729 - 1,736 arası.

Konu: Sistem Takibi - III

1. Bayağı yol yapmayı planlamışsın üstad, ama dikkat et amaç tatil yapmak ve dinlenmek ise seni yoracak veya hasta yapacak uygulamalardan kaçınman gerekir.

2.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Henüz gidemiyorum ama gidebilirsem,

- İzmir 'den başlar Tekirdağ 'dan çıkarım inşaAllah...

- Sonra okul başlayınca da Ankara ve İzmir yolculuğu olur diye düşünüyorum...

- Arada Doğu Karadeniz turu var ama ben gitmeyeceğim. Eşim ve kızımı yolluyorum. Turlarda ben rahatsız oluyorum, hastalanıyorum...! Yine de belli olmaz, son anda atlayıp gidebilirim...

Bu sene biraz geç kaldım. Benim dışımdaki bazı özel nedenlerle ertelemek zorunda kaldık. Şimdiye çoktan yollarda olmam gerekirdi...
    Sn T/A hayrlı yolculuklar , ola ki mezun olduğum üniversiteyi ve oradaki dostları göreyim der buralara yolunuz düşerse ben de bi merhaba demek isterim

Alıntı Originally Posted by Buço Yazıyı Oku
    Sn T/A hayrlı yolculuklar , ola ki mezun olduğum üniversiteyi ve oradaki dostları göreyim der buralara yolunuz düşerse ben de bi merhaba demek isterim
    İnşaAllah hayırlısı ile yola bir çıkabilsem, kısmetse görüşürüz...

Dostlarla görüşüp muhabbet etmeyi ben de isterim. İnşaAllah gerçekleşir...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Bayağı yol yapmayı planlamışsın üstad, ama dikkat et amaç tatil yapmak ve dinlenmek ise seni yoracak veya hasta yapacak uygulamalardan kaçınman gerekir.
    Evde fazlası ile oturuyorum Üstadım...

Biraz hareket iyi gelecektir. Çok hareketsiz kaldım...

Yazılım işi çok zamanımı aldı ve bol bol oturdum. Kafam dolu, onu da ancak dolaşarak boşaltırım diye düşünüyorum...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

5. BIST/100 buralardan dönmeli yoksa sıkıntılı olur.

XU030 aynı şekil.

6. PKART 200 günlük ema dan destek almış, düşen siyah kanal içerisinde şu an. Kahve 3. kanal alt bandı 82.80 civarı.

7. ONS mum rengi kırmızı ama mavi trend üzeri 2. hafta kapanış yaptı. Yeni haftada izleyeceğiz hareketlerini.

8. GR/TL

Sayfa 217/367 İlkİlk ... 117167207215216217218219227267317 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •