Originally Posted by
Mathias
Aynı zamanda 2008 krizi sırasında New York upper west side den aldığın 3 tane daire nin kira gelirlerini de ekliyorsun değil mi?

Haklısın eregl 2.5 dolardan benim gibi kötümserleri arkasından baktırarak çakılarak!! 5 dolara yükseldi bende çok fena rezil oldum.
Şu son yazışmalarımızı mesleğinde ciddi bir psikoloğa göstersem seni ilaç tedavisine sokar. O kadar diyim. Hatta insan içine çıkmana bile müsade etmez yatış yazar. Hayalcilik var. Hakaret var. ego desen antartika kadar. Cehalet desen paçadan akıyor. Ahkam kesme yargı dağıtma desen en kralından o biçim anadın mı.
Memleketin geldiği son noktanın özeti şeklindesin.
Bak yazmayacaktım ama şu kadarını söyleyeyim, sen en ufak bir şeyde ......... seviyorsun... Değmez sana yazmaya...
Ha sana diyeyim, geçen senede ALB den ciddi kar elde ettim ve sattım.. şu anda da tekrar izlemedeyim..
Dediğim gibi sen ........i seven bir adamsın... Lafı uzatmak sana değer vermek olur.. Anca boş boş yazarsın..
İnsanlar Ereğlide arkadan gülüyorlar.. Dalga geçiyorlar... kendini bu kadar küçültme bence.. Sağlıcakla kal... Engeleyeyimde görmeyeyim..
Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri