Sayfa 134/398 İlkİlk ... 3484124132133134135136144184234 ... SonSon
Arama sonucu : 3183 madde; 1,065 - 1,072 arası.

Konu: EREGL - Ereğli Demir Çelik

Akmet Mergen bugünün özetini yapmış.

https://twitter.com/ahmet_mergen/sta...qnrBJOKP5Mi5Xg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. most indikatöre göre 57 29 da sat vermiş yeşil çizgi kırmızıyı kesmiş . yatırım tavsiyesi değildir

3.  Alıntı Originally Posted by Black_Eagle Yazıyı Oku
    Akmet Mergen bugünün özetini yapmış.

https://twitter.com/ahmet_mergen/sta...qnrBJOKP5Mi5Xg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    A.Mergen eskilerden bu borsanın ena. pardon müşterisi bitmez öğrenememiş mi hala. Bak demir dediler bi posta çaktılar dalga geçer gibi altın dediler yine bi posta çaktılar. Şimdi bilanço/ bedelsiz. Uyarmaya çalışanları da bizim en. pardon müşteriler zaten kendileri boğuyor. İşleri çok kolay yani. Döne döne evire çevire.

Işık ökteyi dinledim froto da bi arkadaş atmış. Madencilik endeksi falan diyor. Çoşmuş falan. Nedir lan bu endeks bi bakim dedim. Toplam 6 hisse. 3 ü zaten eski tötöcü hissesi 2 si de yeni halka açılmış patronaj da. Bir prkme var da zaten yıllardır yatırımcısını yatırıp yatırıp. Bu arkadaş cahil mi şimdi endeks endeks . Ne endeks i. İletişim endeksi falan diyor insanlar bunlara prim veriyor dinliyor altta yorumları okudum .

Zamanında reel sektör de iyi iş çeviren!! bir adam tanıdım. Bana aynen şunu demiş idi. Bu kadar enayi varken para kazanamıyorsan sorun sendedir.
    Son düzenleme : Mathias; 12-08-2024 saat: 18:52.

4.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    A.Mergen eskilerden bu borsanın ena. pardon müşterisi bitmez öğrenememiş mi hala. Bak demir dediler bi posta çaktılar dalga geçer gibi altın dediler yine bi posta çaktılar. Şimdi bilanço/ bedelsiz. Uyarmaya çalışanları da bizim en. pardon müşteriler zaten kendileri boğuyor. İşleri çok kolay yani. Döne döne evire çevire.

Işık ökteyi dinledim froto da bi arkadaş atmış. Madencilik endeksi falan diyor. Çoşmuş falan. Nedir lan bu endeks bi bakim dedim. Toplam 6 hisse. 3 ü zaten eski tötöcü hissesi 2 si de yeni halka açılmış patronaj da. Bir prkme var da zaten yıllardır yatırımcısını yatırıp yatırıp. Bu arkadaş cahil mi şimdi endeks endeks . Ne endeks i. İletişim endeksi falan diyor insanlar bunlara prim veriyor dinliyor altta yorumları okudum .

Zamanında reel sektör de iyi iş çeviren!! bir adam tanıdım. Bana aynen şunu demiş idi. Bu kadar enayi varken para kazanamıyorsan sorun sendedir.
    Boş yapma mathias. yazdik iddiayi eregl/ usd 1.47 tarih 06/08/2024. 1 haftadir dusuyor hala oran 1.47 ne kazandin sen dolarda sifir. Farkin varmi eregl yatirimcisindan.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by 5yearplan Yazıyı Oku
    aylar sonra ilk kez trade yapayım dedim onu da elime yüzüme bulaştırdım :D bula bula beni buldu kara pazartesi. bu kadar olur.
    ödünç olarak %10 artışmıştım ereğliyi, %5 ini bıraktım bu akşam bu kalır da diğerleri gider diye çifte zarar yemek biraz korkuttu. neyseki diğerleri de düştü rahat tamamladım. fiyata değil lota bakıyorum ben.
    amacınız lot artırmaksa sıkmayın canınızı, lotunuz arttıysa işleminiz başarılı demek oluyor

Alıntı Originally Posted by ZerK Yazıyı Oku
    amacınız lot artırmaksa sıkmayın canınızı, lotunuz arttıysa işleminiz başarılı demek oluyor
    sağ olun sn.zerk. haklısınız. böyle bir zamanda 3-5 lot artırmışım daha ne şikayet ediyorum. sadece yaşattığı strese değmedi galiba.

EREGL günlük, BofA en iyi alıcı olarak 600 bin lot alıp tahtayı sürdü sonrasında satış tarafına geçti, tekrar almaya başladı, BofA olmadan olmaz!

8. Bofa algicilarina itibar etmeyin
    Sizin mallarinizi satıyor aciga aylardir
    Bu bofa olmadan olmaz almadan yükselmeyiz diyenlerin iyiniyetli olduğunu düşünmüyorum
    Bu kuruma gelebilecek yoğun tepkileri yumuşatmak calisiyorlar

Sayfa 134/398 İlkİlk ... 3484124132133134135136144184234 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •