Sayfa 437/506 İlkİlk ... 337387427435436437438439447487 ... SonSon
Arama sonucu : 4045 madde; 3,489 - 3,496 arası.

Konu: KCAER - Kocaer Çelik Sanayi Ticaret A.Ş

1. Aylık sipariş göndermemelerini anlayamıyorum, satmadıysanız bir şey onu da bidirin.
    Hisse aynı tas ayn hamam, düşüşteki istikrar yükselişte yok maalesef, tek gün yeşil.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

2.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Aylık sipariş göndermemelerini anlayamıyorum, satmadıysanız bir şey onu da bidirin.
    Hisse aynı tas ayn hamam, düşüşteki istikrar yükselişte yok maalesef, tek gün yeşil.
    bence böyle bir kap haberi gelir....dünkü iştahlı alış onu işaret ediyordu....bu arada dün 43,50 den verdiğim gesan şu anda 45,54 te..... 43,50 den aldığım kocaer 43,20 de....bir günde %5 zarar yazdım....
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    bence böyle bir kap haberi gelir....dünkü iştahlı alış onu işaret ediyordu....bu arada dün 43,50 den verdiğim gesan şu anda 45,54 te..... 43,50 den aldığım kocaer 43,20 de....bir günde %5 zarar yazdım....
    Rakam ne olursa olsun rapor göndermeleri lazım, gidişat hakkında bilgi sahibi oluruz.
    Bu arada hisse değişimini ben de beceremiyorum, hep sattığım yukarı aldığım aşağı olunca bıraktım o işleri, geçmiş olsun, Kcaerin acelesi yok gibi.

4.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Aylık sipariş göndermemelerini anlayamıyorum, satmadıysanız bir şey onu da bidirin.
    Hocam seni duydular bence 50 milyon dolarlık kap attilar

5.  Alıntı Originally Posted by bozdogan82 Yazıyı Oku
    Hocam seni duydular bence 50 milyon dolarlık kap attilar
    Aynen, geçikince acaba olumsuz bir durum mu var diye düşündüm ama geç de olsa iyi bir rakam geldi nihayet.
    Şirket tarafından bugüne kadar gönderilen en büyük rakam, geçen ay 46 milyon usd, iş vardı, 50 milyon geldi bu ay, rekoru yeniledi maşallah.
    Kur da biraz yükseldi, hisse en dipteyken ne fayda, böyle işler tıkırında gitsin fiyatlar bir gün.

Hayırlı olsun.

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1324988

Şirketimiz son 35 günde MENA bölgesi başta olmak üzere, Amerika, Avrupa ve Türkiye'den toplam 50.349.123 Amerikan doları tutarında çelik profil siparişi almıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

6. https://twitter.com/search?q=kcaer&src=typed_query
    twitter de yazılanları okuyabilirsiniz ama her yazılana inanmayın elindeki hisseye göre yazıyor borsada hisseler robotlara bağlanmış akşama kadar hisse ile oynuyorlar günlük kazanç için eskisi gibi kazanmak çok zor . y t d

7.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    Dünkü hareketlerden bir kap haberinin geleceği belli oluyordu...birileri yine haberi önceden duymuştu...umulur ki bu haber ile dipten çıkışa geçsin...kocaerin çıkışları da düşüşleri de sert oluyor..endeks de düşüşlerini sonlandirirsa ?? Kocaer yeni bir çıkış dalgası başlatabilir..
    Yapmaz ise ve bu haberi de satış fırsatı olarak kullanırsa ?? Kocaer daha da güven kayıp eder ..o zaman ben de dahil kimse acımadan satış yapacaktır...umarım bu şansı iyi kullanır Kocaer..Kocaer kusura bakma ama bunaralar sana duygusal yaklaşmayacağım..en azından jes santralin ile ilgili güzel gelişmeler oluncaya kadar böyle bu şekilde davranacagim..

8.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    Dünkü hareketlerden bir kap haberinin geleceği belli oluyordu...birileri yine haberi önceden duymuştu...umulur ki bu haber ile dipten çıkışa geçsin...kocaerin çıkışları da düşüşleri de sert oluyor..endeks de düşüşlerini sonlandirirsa ?? Kocaer yeni bir çıkış dalgası başlatabilir..
    Yapmaz ise ve bu haberi de satış fırsatı olarak kullanırsa ?? Kocaer daha da güven kayıp eder ..o zaman ben de dahil kimse acımadan satış yapacaktır...umarım bu şansı iyi kullanır Kocaer..Kocaer kusura bakma ama bunaralar sana duygusal yaklaşmayacağım..en azından jes santralin ile ilgili güzel gelişmeler oluncaya kadar böyle bu şekilde davranacagim..
    Pozisyonunun çoğunu Ege gübreye taşıdığın için çok da kopmasını istemiyorsundur galiba hocam.
    Daha 2025'e çok var, yukarı gitse bile geri dönüyor hep, bir iki güzel haber daha gelirse 50 üstünü zorlar, sürprizlere açık bir şirket.

Sayfa 437/506 İlkİlk ... 337387427435436437438439447487 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •