Dünya Sağlık Örgütü, maymun çiçeği virüsü ile ilgili küresel acil durumu ilan etti.
Dünya Sağlık Örgütü, maymun çiçeği virüsü ile ilgili küresel acil durumu ilan etti.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Sabit kanca ne diyor.
Eşşeğin ……
Şimdi de maymunun ……
https://youtu.be/woANyDDyD1k
Maymun cicegi hastaligi nedir ?
Mpox nedir? Çiçek hastalığı ile aynı virüs ailesinden olan maymun çiçeği (monkeypox) çiçek hastalığından daha az bulaşıcı ve daha az tehlikeli rahatsızlıklara yol açan bir virüstür. Genellikle semptomlar ortaya ilk çıktıktan iki ila dört hafta içinde iyileşme belirtileri görülür.
Kur'an'da Isra Suresinin 70. Ayetinde İnsanları yarattıklarımızın birçoğundan üstün kıldık ifadesi yer almaktadır. İslam alimleri, insanın yaratılmışların en şereflisi, varlıkların en şereflisi yani eşref-i mahlukat olduğu yönünde çoğunlukla fikir birliği içerisindedirler.
https://www.milliyet.com.tr/egitim/e...-nedir-6453333
Eşref-i mahlukat olarak gelmissin, mesela gorev yaptigin yuksek yargida diger eşref-i mahlukat'a yapmadigin kotuluk yok.
Nasil can verecek nasil gideceksin ?
Yok bunlar eşşek i mahlukat
bir halt olacağı yok.
Trabzon'da sokak roportaji.
50 yaslarinda bir Hanim, yaklasti, sesimi duyurmak istiyrum diyor.
Trabzon'un yolu olmayan koylerinden birinden.
Yolumuzu yapmiyler diyor, ben hasataneden emekli oldum, cocuklarim var perisaniz diyor.
Koylerinin yolu 2.5 km imis.
Iki yere resmi muracaatta bulunmus, dinleyen yok diyor.
Sut fiyatlarina bak iki inek edecegum diyor.
Insanin yuregi yaniyor.
Ey Trabzon Valisi, senin Ozel Idaren var mi, var.
Orada kepce greyder var mi var.
Peki o 2.5 km. yolu yapman cok mu zor.
Yoksa yandas birilerini mi bekliyorsun ?
Ey CHP Trabzon teskilati, bu Hanim'i bulun ve ne pahasina olursa olsun o yolu yapin.
Siz konu olan koyu de bilirsiniz bu caresiz Hanim'i da.
1973 secimlerinden beri CHP'liyim, ilk kez partimden bir talebim var.
Takip edecegim.
Hadi goreyim sizi.
Bestepe'nin elektrik faturasi dakika'da 17.500 TL. imis iyi mi.
Sokak roportajinda duydum, kaynak buldugumda koyacagim buraya.
Yer İmleri