Sayfa 774/885 İlkİlk ... 274674724764772773774775776784824874 ... SonSon
Arama sonucu : 7073 madde; 6,185 - 6,192 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

1.  Alıntı Originally Posted by BERKOSANN Yazıyı Oku
    Bencede gaza gelinmemek lazım.
    İspanyadaki şirketin dahada gelişip büyümesi için , Daha genç(babasına göre) dinamik bir kişi varken şirketin başında Enis aldıkaçtı(oğlu) , Babası onu tepeden alıp büyük ihtimal geçici bir süreliğine 77 yaşında ispanyanında başına geçmiş.
    İspanyadaki şirketin büyümesini ve gelişmesini 77 yaşında bir adam nasıl sağlar bilemedim. Umarım gelecek günlerde daha güzel KAP'lar gelir ispanya tarafından. Bende umuyorumki inşallah ailevi bir sorun yoktur.
    İnşallah aile içi bir sorun vardır yesinler birbirlerini ama ben öyle olduğunu sanmıyorum kim bilir kafalarında kaç tilki dolaşıyordur artık bu havayla olanlara kafa patlatmak yine bizlere dusecek

2.  Alıntı Originally Posted by BERKOSANN Yazıyı Oku
    Şirketimizin %100 Bağlı Ortaklığı olan ve İspanya'da yerleşik BERKOSAN IBERICA SOCIEDAD LIMITADA şirketinin gelişmesi ve büyümesi kapsamında reorganizasyon çalışmaları başlatılmış olup, bu çerçevede 14.08.2024 Tarihli Yönetim kurulu toplantısında aşağıdaki kararlar alınmıştır.

1. BERKOSAN IBERICA SOCIEDAD LIMITADA şirketinin yönetim kurulu/müdürler kurulu başkanı olarak Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Enis Aldıkaçtı'nın yerine, Yönetim Kurulu Başkanımız Memet Aldıkaçtı'nın münferiden temsil ve ilzama yetkili olarak atanmasına

2. Söz konusu atamayla ilgili olarak iş ve işlemlerin İspanya'da yapılmasına, bu hususta gerekli işlemler ve kararların alınması için Yönetim Kurulu Başkanı Memet Aldıkaçtı'ya yetki verilmesine,

Karar verilmiştir.
    bence ispanyaya ayrı bir önem veriyorlar ki bizzat kendileri orayla ilgilenmek istemişler....patron tecrübeli....muhakak kişisel bazı çevreleri de olmuştur...kişisel tecrübesini de kullanarak daha çok müşteriye ulaşmak istemişlerdir diye düşünüyorum...

ispanya ve sırbıstan avrupanın otomobil kalbi..buraya yoğunlaşmalarını olumlu görüyorum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. İspanya % 100 bağlı ortaklık..
    Sırbistan % 55 iştirak..
    Bizim için önemli taraf tabiki ispanya..o taraftan gelecek haberler önemli olacak..

4.  Alıntı Originally Posted by Kazançkapısı Yazıyı Oku
    İspanya % 100 bağlı ortaklık..
    Sırbistan % 55 iştirak..
    Bizim için önemli taraf tabiki ispanya..o taraftan gelecek haberler önemli olacak..
    Israrlara dayanamayıp işe yaramaz bir kap atmışlar bu arada kazanç kapısı yatırım ilişkileriyle görüştüğümüz de geri alımda ısrarcı olduklarını yazmistiniz hatırlatırım

5. Daha dün telegram grubuna birisi atmıştı. Şirketin kesinlikle geri alım dusunmediklerini 2022 yönetim kurulu toplantısında gelen soruya aynı şekilde cevap verdiklerini yazmış.

Kazankapisinin telefonda alım konusunda ısrarcı şirket demesi ilginç.

6.  Alıntı Originally Posted by BERKOSANN Yazıyı Oku
    Daha dün telegram grubuna birisi atmıştı. Şirketin kesinlikle geri alım dusunmediklerini 2022 yönetim kurulu toplantısında gelen soruya aynı şekilde cevap verdiklerini yazmış.

Kazankapisinin telefonda alım konusunda ısrarcı şirket demesi ilginç.
    Lafı neredinden anlıyorsun bilmem de yazdığımı tekrar oku..

7.  Alıntı Originally Posted by Kazançkapısı Yazıyı Oku
    Suzan hanımla son görüşmemde geri alım konusunda çok ısrarcı olduğunu söyledi..
    Arayıp teyit edebilirsiniz..
    Suzan hanım yönetim kuruluna bu şekilde görüş bildiriyor..
    Yönetim kurulu ne yapar ne eder onların bileceği iş..

8. 8-9 aydır içerde esir aldı bizi. Kızımın az buçuk ağız tedavi parası vardı. Oda eridi. Hayattan soğudum yeminle. Ama kağıdın bu denli düşmesinde kimin parmağıda varsa iki cihanda yüzü gülmesin inşallah. Uyku uyuyamıyorum artık.

Sayfa 774/885 İlkİlk ... 274674724764772773774775776784824874 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •