Originally Posted by
kardamadam06
SASA hissesi ile hiç ilgisi olmayan kişilerin, burada insanları elindeki SASA hisselerini satmalarına için bıkmadan usanmadan yaptıkları yönlendirme, aşağılama ve provoke etme amaçlı söylemleri nedeni ile bu forumu bundan sonra takip etmeyeceğimi ifade ediyorum. Bu kişilerin de mutlaka bu yaptıklarından bir şekilde bir çıkar sağladığına inanıyorum.
Bireysel tepki bir işe yaramaz diye düşünen arkadaşlara da, bişey ifade etmese de en azından insan tarafını belli etmeli diye düşündüğümü belirtmek isterim ve herkesi aynı tepkiyi vermeye davet ediyorum. Burası bu iyilik meleklerine kalsın... Site yönetimi de bu provökatörlere ses çıkarmadığına göre burası onların çöplüğü..
Sayın ortağım, farklı görüşler elbette olacak. Borsa sabır ve hissesine sahip olduğun şirkete güven işi. Bazılarımız şirketin geleceğine güveniyoruz diye herkes bizler gibi düşünmek zorunda değil.
Ayrıca 2 senedir hisse hakkında olumsuz düşünenlerin haklı çıktıklarını da hep birlikte görüyoruz.
Ama önümüzdeki dönemlerde de haklı çıkacakları anlamına gelmiyor tabiki. Sasa çok büyük bir şirket. Devran elbet dönecektir.
warren buffet'in borsa'ya ait klasik cümlesini tekrar etmekte fayda var. "Borsa; sabırsızların sabırlılara para kazandırdığı yerdir"
Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...
Yer İmleri