Sayfa 439/543 İlkİlk ... 339389429437438439440441449489539 ... SonSon
Arama sonucu : 4342 madde; 3,505 - 3,512 arası.

Konu: KCAER - Kocaer Çelik Sanayi Ticaret A.Ş

1.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    41 tl ler önemli savunma mevzisidir...eğer endeks yukarı dönerse ? büyük ihtimalle kocaer de döner...ama endeks dönmez ise ilk etapta o mevziyi biraz savunmak isteyecek daha sonra da endeksin durumuna göre aşağı kırabilecektir...aşağı kırmaması için ya endeksin düzelmesi lazım yada güzel bir kap haberinin daha yetişmesi lazım...
    Kap haberlerinin hiç bir faydasını göremedik, şubattan beri kaç kap geldi hisse hep asagi6geldi, birileri faydalaniyor bu kapılardan biz değil..
    Bugün de 50m usd işe halimiz ortada, hiç etkisi kalmadı.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

2.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Kap haberlerinin hiç bir faydasını göremedik, şubattan beri kaç kap geldi hisse hep asagi6geldi, birileri faydalaniyor bu kapılardan biz değil..
    Bugün de 50m usd işe halimiz ortada, hiç etkisi kalmadı.
    şu ana kadar hep mal çıkmak için kullandılar kapları..bakalım gerçek dönüş ne zaman ve nasıl olacak ??
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. pastanın sol üst köşesinde net 636 bin lot alınmış ama toplam işlem 7 milyon 769 bin lot alınan lotun 12 .21 misli hisse satmak veya almak için satış gelen kurumları kullanırlar aldığı veya sattığını göstermemek için iş ilişkisi haberi geliyor biraz yukarı çekiyorlar sonrası malum görünen köy kılavuz istemez .
    yatırım tavsiyesi değildir

4. 14 eylül / 2023 / 23 milyon dolar
    14 kasım / 2023 / 24 milyon dolar
    5 aralık / 2023 / 25 milyon dolar
    29 ocak / 2024 / 27 milyon dolar
    14 mart / 2024 / 37 milyon dolar
    2 mayıs / 2024 / 39 milyon dolar
    3 haziran / 2024 / 38 milyon dolar
    8 temmuz / 2024 / 46 milyon dolar
    14 ağustos / 2024 / 50 milyon dolar
    bu tarihlerde yeni iş ilişkisi açıklamış en son 50 milyon dolar 349 bin açıklanan rakamlar hep üzerine toplayarak açıklanan iş ilişkisi firma ismi yok işlerin teslimi yok durmadan açıklamış rakamları yuvarlayarak küsüratları yazmadım eğer rakamların hepsi olmuş olsa 300 milyon doların üzerinde olur .
    yatırım tavsiyesi değildir

5.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    41 tl ler önemli savunma mevzisidir...eğer endeks yukarı dönerse ? büyük ihtimalle kocaer de döner...ama endeks dönmez ise ilk etapta o mevziyi biraz savunmak isteyecek daha sonra da endeksin durumuna göre aşağı kırabilecektir...aşağı kırmaması için ya endeksin düzelmesi lazım yada güzel bir kap haberinin daha yetişmesi lazım...
    Ahanda endeks döndü bunun spegi de arkasını döndü herhalde fazla ky var halka arzdaki ky dökülmüş değil hedf şaşırtıyor tahtacı çok namert cok
    kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
    ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline

6.  Alıntı Originally Posted by mercek2 Yazıyı Oku
    Ahanda endeks döndü bunun spegi de arkasını döndü herhalde fazla ky var halka arzdaki ky dökülmüş değil hedf şaşırtıyor tahtacı çok namert cok
    Bugün endeks toparlandı ve bir çok hisse dipten fırladı, bizimkisi yeni sipariş haberi de gönderip sabah 45 geçtikten sonra basmaya başladı, belli ki 41-43 arası topladıkları malı yeni gelenlere okuttular, niyet kötü olunca maden bulsa yine hayır gelmez bunlardan.

7. Eregl grubu bilançosu iyi diyorlar, Kocaer ne zaman ve nasıl bir rakam gönderecek acaba, bilgisi olan varsa paylaşsınlar lütfen.
    Benim için bilanço çok önem arz eder, iyi gelirse ki alınan onca siparişi bedava yapmıyorsa iyi gelecek ama şu EM işi bozmazsa tabiki.

8.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Eregl grubu bilançosu iyi diyorlar, Kocaer ne zaman ve nasıl bir rakam gönderecek acaba, bilgisi olan varsa paylaşsınlar lütfen.
    Benim için bilanço çok önem arz eder, iyi gelirse ki alınan onca siparişi bedava yapmıyorsa iyi gelecek ama şu EM işi bozmazsa tabiki.
    Sevgili Bawer. Bilancoyufelan bu aralarpek takan yok süper bilanço gelen hisseyi bir anda - 5_10yaptiriyorlar bu yüzden nakiti olan için 1-2 ay düştükçe alıp kasaya atabilirsek ne mutlu thyo bilançosu güzel geldi eksilerde yigiti bilançosu güzel dip yaptı yani tahtacilar terse yatırıyor sabır et bekle moduna soktular her ay 50- 100 lot kasayi doldurmak en iyisi hayırlısı olsun
    kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
    ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline

Sayfa 439/543 İlkİlk ... 339389429437438439440441449489539 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •