Sayfa 739/981 İlkİlk ... 239639689729737738739740741749789839 ... SonSon
Arama sonucu : 7844 madde; 5,905 - 5,912 arası.

Konu: Viop LVIII

aşağlardan aldığımı tekrar az önce adrese teslim ettim ....pala sayesinde keyfimiz yerinde....korkutursa malı alıp beklerim......

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Herif bugün harclık vermiycek, o yüzden poz. artırıyorum haftaya alırız parasını
    Pela bugün beni çarptı sağolsun, 2 günlük aldıklarımı geri aldı benden. Akbank'cı pela beni çözdü sanırım çok belli ettim kendimi.

İzmir'de bazı evler yandı, uyarı geldi: Bölgeyi boşaltın

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    2020 yılında ilk pandemide virüsten ölen kişi 15 martta açıklandığında not almıştım, endekis bist 100 o zamanlar bin civarıydı, o günden bu yana 4 yılda x10 yabtı.
    Yine bir pandemi maynunlar cennetten kaçıyormuş yine x10 yapar mı endekis
    maymun gözünü açtı
    Yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by ZerK Yazıyı Oku
    Pela bugün beni çarptı sağolsun, 2 günlük aldıklarımı geri aldı benden. Akbank'cı pela beni çözdü sanırım çok belli ettim kendimi.
    Herif benide sıkıştırıyor çuvalın içindeyim kaçacak yerim yok malesef çuvalı doldurmaya devam edeceğim patlayana kadar
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by ZerK Yazıyı Oku
    sabah seans başlarken bankalara satış geliyor diye yazmıştım......sağlık olsun.....

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Herif benide sıkıştırıyor çuvalın içindeyim kaçacak yerim yok malesef çuvalı doldurmaya devam edeceğim patlayana kadar
    acele etme long için.....bu maymun virüsü daha çok su götürür....sadece tepki için al sat dayıııı

8. Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Sayfa 739/981 İlkİlk ... 239639689729737738739740741749789839 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •