Sayfa 165/172 İlkİlk ... 65115155163164165166167 ... SonSon
Arama sonucu : 1376 madde; 1,313 - 1,320 arası.

Konu: SUMAS-Sumaş Suni Tahta ve Mobilya Sanayi A.Ş

1. pöip de serbest satıs vermek doğru bır yaklaşım değildir . hacmın fazla olmadıgı bır piyasadır . o nedenle yuksek mıktarda serbest verırsenız hem çok düşük fıyatta açılış yaparsın hem tüm yazılan satılmayabilir .

bunun en güzel örneği cuma gübü bilinçli bir yatırmcı yaptı . 18,08 de alıcıyı gördu ve verdı . eğer o mikatarı diğer seanslarda yapsaydı hısse daha dusuk sevıyede olacaktı .

2. bugun yıne ne guzle kapanış oldu . fıyattan bagımsız dıyorum . alıcı vardı kedeme dusmeden ne guzel 18,08 de verdı gitti .

defaten dedım serbeste satıs vermeyın . gerekısz yere -5/-6 oluyor bekleyın alıcı gelınce verın .

3. 12,55 serbest satıs veren yatırımcı -5e satmıs oldu . tek fıyat işlemı oldugu için kademe tarayarak ınmıyor . bunu bılmeyen sanıyor kı taryarak ınecek . tek fıyatta olmaz bu iş . eşleşme yapılır ve tek fıyattan işlem gecer .

bunu unutmayın .

4. ve o kadar ilginç ki devre kesıcı var sanıyor pöip de devre kesıcı yoktur

5. global yanı hılmı ertür yıne satışa gectı . genel kurulda yetkı ayşe ekşioğlunda ıdı . bır borsa klasıgı kurumsal da olsa sumas tarzı butuüik şirkette olsa açıklama yapmmıyorlar neden hısse satıldıgına dair
    bunun tek yolu var ortak satışı yapılması için izahname istenmeli

6. Dün satış ile ilgili şirketi aradım kendi inisiyatifinde olduğunu söyledi. Sıradan birinin satış yapmadığını Kurucu üye ve yönetim kurul üyesinin satış yaptığını bu satışların nedenini yaırımcılara açıklaması gerek dedim. Bu konu ile ilgli talebimizi yönetim kuruluna iletmesini istedim. Mail atmamı istedi konu ile ilgili mail de attım fakat henüz cevap vermediler. aslında önce ki satışlar içinde mail atmıştım neden satış yapıldığını öğrenmek için cevapları aşağı da

Sayın Yatırımcı,

Hilmi Evin Ertür tarafından yapılan satışlar tamamen kendi kararı olup kendi inisiyatifinde yapılmıştır.

Şirketin genel durumu ile ilgili değildir. Şirketle ilgili kamuya açıklanmamış herhangi bir bilgi bulunmamaktadır.â€

7.  Alıntı Originally Posted by uzun vade Yazıyı Oku
    Dün satış ile ilgili şirketi aradım kendi inisiyatifinde olduğunu söyledi. Sıradan birinin satış yapmadığını Kurucu üye ve yönetim kurul üyesinin satış yaptığını bu satışların nedenini yaırımcılara açıklaması gerek dedim. Bu konu ile ilgli talebimizi yönetim kuruluna iletmesini istedim. Mail atmamı istedi konu ile ilgili mail de attım fakat henüz cevap vermediler. aslında önce ki satışlar içinde mail atmıştım neden satış yapıldığını öğrenmek için cevapları aşağı da

Sayın Yatırımcı,

Hilmi Evin Ertür tarafından yapılan satışlar tamamen kendi kararı olup kendi inisiyatifinde yapılmıştır.

Şirketin genel durumu ile ilgili değildir. Şirketle ilgili kamuya açıklanmamış herhangi bir bilgi bulunmamaktadır.â€
    cevap yıne aynı olacaktır . ama zaten dusen bır endeks var . bugun bari satış yapma bu arada hılmı bey artık yonetım kurulu uyesı de degıl . onursal baskan olarak gecer kı spk nezdınde bunun bır onemı yoktur .

8. Açıkçası artık neden sattığından ziyade kimin veya kimlerin aldığını merak ediyorum.. Takasta alıcı kurumlar dağınık görünüyor ama

Sayfa 165/172 İlkİlk ... 65115155163164165166167 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •