Originally Posted by *Bozkurt Piyasada o kadar kaat var geliyorsun benim tahtayı şortluyorsun tohatlı dayucuğum Baştan süüyleyim anam keseyi sırtıma dikmiş benden para neyim isteme soona Dayı aracı kurum beni uyardı kap haberi gelmiş...haber nedir... dışarıdayım...baksan
Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Dayı aracı kurum beni uyardı kap haberi gelmiş...haber nedir... dışarıdayım...baksan Dayucuğum ben hisselerin bi kısmını kaptırdım, nerden biliyim bugün x6 yapıcak Tezgahta mal kalmadı herif sildi süpürdü
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by *Bozkurt Dayucuğum ben hisselerin bi kısmını kaptırdım, nerden biliyim bugün x6 yapıcak Tezgahta mal kalmadı herif sildi süpürdü Silip süpürdüler, Tezgahta mal kalmayacak diye bas bas bağırdık demi
Originally Posted by berkimcans Silip süpürdüler, Tezgahta mal kalmayacak diye bas bas bağırdık demi Diki tuttuk herif gram gevşemiyor, şortlar elimizde kaldı dayucuğum
Originally Posted by *Bozkurt Diki tuttuk herif gram gevşemiyor, şortlar elimizde kaldı dayucuğum VİOP30 takas önemli oldu İs Yatırım short kapatmaya başladıysa o zaman cidden short elde kalır
Forum Rules
Yer İmleri