Alıntı Originally Posted by picky Yazıyı Oku
Onceleri parali asker diyordum sana, sonra capsizligini gorunce loser olduguna karar verdim. Froto/eregl grafiklerimden hatirlarsin beni 4 ayda iyi çaktim. piyasadaki kayiplarini boyle forumlarda genele saldirarak tatmin olmaya calisiyorsun. Mesela 40-60 hareketinde kayboldun ortadan bugun tam zevkten tatmin oluyordun ki kapanista hem endeks hemde eregliden golu yedin. Yarin icin iddia derken tahmin dedin minik minnacik kivirdin. Ne diyelim 1.47 eregl/usd yazdik bir 4 ay daha cakarmiyiz kismet bakacagiz.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kardeş sen ne yazdığının ne dediğinin bile farkında değilsin artık. Tamamen saçmalamakla meşgulsun. Saçmalamanın boyutuna bakarak nasıl bir sinir harbi içinde olduğunu görebiliyorum. Saldırmak için tutar tutmaz her şeyi sallıyorsun. Bir kişi daha vardı boyuna 38 dolardan froto aldın naberr nasıl zarardasın bize akıl vereceğine kendine bak diyip diyip duruyordu.
Evet froto da maliyetim 65 dolar. İtiraf ediyorum Çok pis zarardayım. Eregl de de 2.5 dolardan sattım arkasından bakıyorum resmen pişmanlığın dip noktalarındayım. 10 dolar da olmaz ki 1.5 senede bir kağıt birader kağıt değil füze füze . Resmen battım.
Pshh. Baksana bi 1000 tl fişeklesene bu ayı çıkarim bari.