Sayfa 145/657 İlkİlk ... 4595135143144145146147155195245645 ... SonSon
Arama sonucu : 5249 madde; 1,153 - 1,160 arası.

Konu: FROTO - Ford Otosan

1. MATHİHAS DİYE BİR ARKADAŞ EREGLİ FORUMUNDA ŞUNU YAZMIŞ

"50 dolar hikayesi benim açımdan bitti. Bir çok nedeni var ara ara yazdım bunları. 33 34 dolar lardan sattım çıktım. Benim 34 dolarda bıraktığım yerde 1400 hedefi verenler vardı . Onlar aldı. Yani onlara sor nereye başvurulacağını onlar biliyor.

7/24 365 gün borsa olmaz. Biraz sindirmek biraz dinlenmek biraz izlemek biraz sakinleşmek biraz uzak kalmak lazım. Uzun vade alım falan hikaye. Uzun vade alım 3 dolar borsa 2.5 dolar eregl de olmaz. Kriz anında portföy yapmakla olur. Uzun vade adam da zaten burada her allahın günü 20 post kasmaz. Gider se gider borsa her yükseliş içinde olacağım diye çırpınan adam çok dayak yer . Borsa da malda olduğu kadar nakitte de beklemek önemlidir.
    nasılsa dönüp dolaşıp bir yerlerden yine düşüyor. "

AH AH BİR TEK BEN YAPAMIYORUM DİPTEN ALIP ZİRVEDEN SATMAYI :D KISA VADE 2027 İÇİN ARŞİVLEDİM BU MESAJI ÖMRÜM OLURSA 2027 İ İÇİN YAZACAĞIM BİR KAÇ KELAM OLACAK BU MESAJA ŞİMDİ CEVAP VERME İHİTYACI HİSSETMEDİM :D
    Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.

2. https://www.youtube.com/watch?v=Dk1JmvznNn4

başlık manalı :D HELEKİ SONDAKİ MODEL NO 25-20
    Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.

3. Uzun vadeci adam gayet de çok yazabilir.
    Kısa vade tekniğe bakarak aldıgım kagıtlara bile 1 yıl vadeyle bakmıstım 2 yıl olanları da oldu.
    Herkesin yogurt yiyişi farklı.
    Fordotosanlara ekleyince yıllar içinde her şeyi(teknik-orta vade-trend ve uzunvade diğer kagıtları) gelip burayı okuyup bu haber akışını takip edip fiyata bakmadıgım çok çok çok olmuştur.
    Misal bugün piyasalar ne kapattı fordotossn ne kapattı bilmiyorum.
    Maliyet olmuş mokoko…
    He bundan sonra da alınır mı alınmaz mı orasını yatırımcı bilsin beni ilgilendirmez.
    Adam tüm tasarrufunuborsaya yatırıyordur onun hikayesi beklentisi benden farklıdır.
    Dolar enflasyonu üstüne yüzde 10 önümüzdeki yıllarda temettü hariç kazanayım yeter.

4.  Alıntı Originally Posted by uzunvade87 Yazıyı Oku
    Uzun vadeci adam gayet de çok yazabilir.
    Kısa vade tekniğe bakarak aldıgım kagıtlara bile 1 yıl vadeyle bakmıstım 2 yıl olanları da oldu.
    Herkesin yogurt yiyişi farklı.
    Fordotosanlara ekleyince yıllar içinde her şeyi(teknik-orta vade-trend ve uzunvade diğer kagıtları) gelip burayı okuyup bu haber akışını takip edip fiyata bakmadıgım çok çok çok olmuştur.
    Misal bugün piyasalar ne kapattı fordotossn ne kapattı bilmiyorum.
    Maliyet olmuş mokoko…
    He bundan sonra da alınır mı alınmaz mı orasını yatırımcı bilsin beni ilgilendirmez.
    Adam tüm tasarrufunuborsaya yatırıyordur onun hikayesi beklentisi benden farklıdır.
    Dolar enflasyonu üstüne yüzde 10 önümüzdeki yıllarda temettü hariç kazanayım yeter.
    Bunun üstüne farklı sektör farklı patron sepet yapabilirse parasına göre o daha mantıklı.
    Günün sonunda para kazanıyorsa rahat uyuyorsa o da iyi bir şey.
    Benim kriterlerim belli:
    Parron iyi olucak
    Ar ge olucak
    İhracatı kuvvetli olucak.
    Patron iyi olduğu için yönetim de iyi olur.
    Ondan sonrası ne satarsa satsın.
    Boşver bileşik getiriyi yakalamaya çalış.
    Bu saatten sonra bu ne kadar büyür diye düşünmek gelebilir soru olarak.
    Zengin kıtanın yanında doymamış bir toplum doymamış sermaye sahibi varken büyüme de bitmez.
    Yeter ki bayrağımız devletimiz zeval görmesin.
    Hepinize roma dan selamlar.
    Bazılarına selam yok.😀
    Ali Koç u çimlerde yuvarlandıran hayat bize ne yapmaz.
    Ondan sonra hayal dünyasında yaşıyorsun biletini çek at roma dan fotograf at diyorlar.
    Bizim zenginliğimiz ultra zenginlerin yanında hava civa.
    Parayı kazanan adam napaxak parayı.Ya işe yatırcak(şirketlere sürekli para mı koycaz)ya da lüks yaşayacak.
    Zaten yaşantımızda sıkıntı yok artan namı kişisel hesaplarımızın parasını burda değerlendirdik biraz da birkaç işe ortak girdik.
    Demem o ki belli bir limit olmalı yatırımda yoksa sonu yok.
    1 10 20 milyon dolar 500 bin dolar her neyse bu limitleri koyup hayatın tadına bakmak lazım.
    Napalım mavi ferrrai alıp mekanların önünde artistik mi yapalım.
    Boş işler bunlar.
    Ytd

5.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Adamlar bosuna limani buyutmuyorlar...

Her gun bir buyuk gemi yuklememiz gerekiyor 2025 den itibaren...

Artik paraya para demeyecegiz..

Paraya darsek diyecegiz...
    Ben bu haberi ilk okuduğumda eyvah dedim. Stoklar artıyor, onları koymak için limanı genişletiyorlar diye düşündüm açıkçası.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Ben de luks yasamak istiyorum.
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

7. Benim bakkal İsiyin Amca hesabına göre 60 eur hedefim var, yalnız İsiyin Amca zamandan hiç bahsetmiyor, bu para lâzım değilse bekle evladım, tasarrufun ile 3-5 alarak temettuleri ile de ekleyerek devam et diyor,...

8.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Ben de luks yasamak istiyorum.
    Yeşil pasaportlu eş bulman lâzım üstad...Seni lükse taşıyacak yegâne köprü...

Sayfa 145/657 İlkİlk ... 4595135143144145146147155195245645 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •