Sayfa 775/882 İlkİlk ... 275675725765773774775776777785825875 ... SonSon
Arama sonucu : 7051 madde; 6,193 - 6,200 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

1.  Alıntı Originally Posted by Alper78 Yazıyı Oku
    8-9 aydır içerde esir aldı bizi. Kızımın az buçuk ağız tedavi parası vardı. Oda eridi. Hayattan soğudum yeminle. Ama kağıdın bu denli düşmesinde kimin parmağıda varsa iki cihanda yüzü gülmesin inşallah. Uyku uyuyamıyorum artık.
    birileri ısrar ile 30 un atlına , ta 50 lerden beri indirmek için çaba harcıyorlardı..yukarılara ağır lotlar yazarak ,baskı kura kura indirmeyi başardılar...hep karşılaştırdığımız sanfm 100 lere dayandı...hem de bir çok yönden sanfm dan daha iyi olmamıza rağmen....sığ hisselerin çıkışı da düşüşü de sert oluyor arkadaşlar...borsada lazım olmayacak nakit ile vede unutulacak şekilde yatırım yapmak lazım..yoksa insan gerçekten de sıkıntı yaşıyor...sizin durumunuza üzüldüm ama ne yazık ki elimizden de şu anda bir şey gelmiyor....çünkü fuul hisselerde bekliyorum....umuyorum ki en kısa sürede berkosan yatırımcısını sevindirir...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. 32’den alıp 34’ten güc bela cıktım bu kagıttan. Epeyce lotum vardı. bence şirketin birkaç sıkıntısı var.

1. Hikayesi yok. Yurt dısı yatırımları dışında satın alım hikayesi bitince ilgi azaldı.

2. Yönetim güven vermiyor. Kurumsal bir yapıları yok.

2. Aşırı sığ. Kredili taşıyanlar risk almadığından da hacim düşük kalıyor. Alıyorsun elinde kalıyor resmen.

4. Sektörden rakipleri çok. Export verilerine baktım, satış yaptıkları alanda epey şirket var, yerli ve yabancı.

Kanımca bu tür sıkılasma dönemlerinde böyle hisselerde 10% -15% fazla girmemek lazım riskli olabilir.

3. Hala aynı şekil, bakalım ne zaman uyanacak?

4.  Alıntı Originally Posted by ikonia Yazıyı Oku
    Hala aynı şekil, bakalım ne zaman uyanacak?
    Hiseyi narkozlamislar yönetim desen 5 para etmez gavlet uykusundalar

5. 4 aydır endekse tepki vermiyor, bugün bile vermiyor yazık.

6.  Alıntı Originally Posted by BERKOSANN Yazıyı Oku
    4 aydır endekse tepki vermiyor, bugün bile vermiyor yazık.
    Cibuti dilencileri hisseyi maskara yaptılar yönetim musfettelerinin bu olup bitenleri bilmemesi yada ortak olmaması mümkün mü söyleyecek söz bulamıyorum işte bu kadar adiler

7. sürekli karşılaştırdığımız sanfm %400 bedelsiz verip bölündüğü söyleniyor....şimdi baktığımda gerçekten de bölündüğünü ve fiyatını 19,36 da ve %2 primli olduğunu görüyorum...büyüme hissesi idi....sermayesi de düşük idi...100 civarlarına kadar çıkarıp böldüler...tahta yapıcısını tebrik ediyorum...güzel hissede güzel iş çıkardı...o hissenin sermayesi artık arttı...bizim ligten çıktı...düşük sermayeli bir hisse daha yuvadan uçtu...sanfm hala bizim gibi büyüme hissesi ligindedir....

darısı bizim de başımıza....
    Son düzenleme : keko; 20-08-2024 saat: 10:48.
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

8.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    sürekli karşılaştırdığımız sanfm %400 bedelsiz verip bölündüğü söyleniyor....şimdi baktığımda gerçekten de bölündüğünü ve fiyatını 19,36 da ve %2 primli olduğunu görüyorum...büyüme hissesi idi....sermayesi de düşük idi...100 civarlarına kadar çıkarıp böldüler...tahta yapıcısını tebrik ediyorum...güzel hissede güzel iş çıkardı...o hissenin sermayesi artık arttı...bizim ligten çıktı...düşük sermayeli bir hisse daha yuvadan uçtu...sanfm hala bizim gibi büyüme hissesi ligindedir....

darısı bizim de başımıza....
    Herkesmi boğuldu nerdesiniz bir ses verin yanlız kaldım koekuyorum

Sayfa 775/882 İlkİlk ... 275675725765773774775776777785825875 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •