Sayfa 854/981 İlkİlk ... 354754804844852853854855856864904954 ... SonSon
Arama sonucu : 7844 madde; 6,825 - 6,832 arası.

Konu: Viop LVIII

Litvanya, Rusya sınırına yakın Alman birlikleri için askerî üs inşa etmeye başladı

2.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Reisim hünkârım ben eğilemem ki tekerlekli sandalye ile yanaşıp okuyacağım joystick kutuya değerse tirsma benim bişi yapmam yapamam
    Reklamı kaldır bu kadar serinlik yeter diye mesaj attı herif, ben yüksek müsadenle avatarımı değiştireyim
    Hamdım Piştim Yandım

petkim yavaştan şort bölgesine yaklaşıyor. oraları geçecek gücü var mı bakalım. belki yeni vadeye onu denerim.
    audentes Fortuna iuvat

4.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    petkim yavaştan şort bölgesine yaklaşıyor. oraları geçecek gücü var mı bakalım. belki yeni vadeye onu denerim.
    şimdi ülke de adet olmus bilanco fiyatlıyor diye milet bir umut baglıyor sonra bilanco geliyor her yer aglama duvarı... o açıdan bilanco dönemi asla kagıt almayacaksın ...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Abi hava yolları işletmesine sen mi vurdun tekmeyi
    Temel'e sormuşlar; - Siz Karadenizliler niye her soruya soruyla karşılık veriyorsunuz? Temel cevap vermiş; - Niye soraysun? İyi geceler!

Sen Konya'lısın ağabeyim.
    Saygılar hürmetler
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

6. Mercedes'in araç başına ortalama karı 5.300 Euro iken Türkiye Cumhuriyeti Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın satılan Mercedes marka araçlardan ortalama 50.000 Euro vergi aldığı hesaplandı.
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

7.  Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    Mercedes'in araç başına ortalama karı 5.300 Euro iken Türkiye Cumhuriyeti Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın satılan Mercedes marka araçlardan ortalama 50.000 Euro vergi aldığı hesaplandı.
    Günün "güldürürken düşündüren fıkrası" adayım...

Bunun Apple, Columbia vb. versiyonları da mümkün.

8.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    Bu sefer sen şort açarsan ben tahtada ne var ne yok satıp kaçarım el turco abi
    Geçen 25 den bi şortladın soluğu 21 de aldıydık
    Şort açınca haber et
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 854/981 İlkİlk ... 354754804844852853854855856864904954 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •