Takaslara baktımda,,citi nin bile 4.3 milyon lotu varmış,,hissede olanlara geçmiş olsun.
YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.
Konkordatoyu kafaya takmayın dostlar. Malum cwenerji de konkordato ilan etmişti ama şimdi nasıl görüyorsunuz. Her konkordato ilan eden firma batacak diye bir şey yok ve bu firma hala üretiyor satıyor.
Konkordato ilan eden şirketlerin bildiğim kadarıyla %75-80'i batıyor %20 ile 25'i bu durumdan kurtuluyor. Mevcut duruma baktığımızda megap'ın bu durumdan kurtulma ihtimalini ben %50'nin üzerinde görüyorum. Çünkü ticari alacakları ticari borçlarından çok daha fazla. İş tamamen patronun iyi niyetli olup olmamasına bağlı iyi niyetli bir patron böyle bir şirketi bu durumdan kurtarır bence.
SM-M515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kap : 30.06.2024 tarihli finansal raporların KAP'a bildirimi ile ilgili olarak ek süre verilmesi Sermaye Piyasası Kurulu tarafından uygun görülen şirketler aşağıda yer almaktadır.
-KORTEKS MENSUCAT SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ (18.10.2024 (dahil) tarihine kadar.)
-MEGA POLİETİLEN KÖPÜK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ (30.10.2024 (dahil) tarihine kadar.)
-BAYDÖNER RESTORANLARI ANONİM ŞİRKETİ (10.10.2024 (dahil) tarihine kadar.)
-ÇALIK DENİM TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ (08.11.2024 (dahil) tarihine kadar.)
-DARDANEL ÖNENTAŞ GIDA SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ (04.10.2024 (dahil) tarihine kadar.)
-EURO YATIRIM HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ (10.10.2024 (dahil) tarihine kadar.)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Nakit akışının önemini anlıyoruz. konkordato ilan eden bir firma için cirolar iyi .borç alacak dengesinin oluşması zaman alacak.ben batacağını düşünmüyorum.Lazım olmayan unutulacak bir sermaye ile alıp ilerde temelcilere satılabilir.
Yer İmleri