Takaslara baktýmda,,citi nin bile 4.3 milyon lotu varmýþ,,hissede olanlara geçmiþ olsun.
YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.
Konkordatoyu kafaya takmayýn dostlar. Malum cwenerji de konkordato ilan etmiþti ama þimdi nasýl görüyorsunuz. Her konkordato ilan eden firma batacak diye bir þey yok ve bu firma hala üretiyor satýyor.
Konkordato ilan eden þirketlerin bildiðim kadarýyla %75-80'i batýyor %20 ile 25'i bu durumdan kurtuluyor. Mevcut duruma baktýðýmýzda megap'ýn bu durumdan kurtulma ihtimalini ben %50'nin üzerinde görüyorum. Çünkü ticari alacaklarý ticari borçlarýndan çok daha fazla. Ýþ tamamen patronun iyi niyetli olup olmamasýna baðlý iyi niyetli bir patron böyle bir þirketi bu durumdan kurtarýr bence.
SM-M515F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Kap : 30.06.2024 tarihli finansal raporlarýn KAP'a bildirimi ile ilgili olarak ek süre verilmesi Sermaye Piyasasý Kurulu tarafýndan uygun görülen þirketler aþaðýda yer almaktadýr.
-KORTEKS MENSUCAT SANAYÝ VE TÝCARET ANONÝM ÞÝRKETÝ (18.10.2024 (dahil) tarihine kadar.)
-MEGA POLÝETÝLEN KÖPÜK SANAYÝ VE TÝCARET ANONÝM ÞÝRKETÝ (30.10.2024 (dahil) tarihine kadar.)
-BAYDÖNER RESTORANLARI ANONÝM ÞÝRKETÝ (10.10.2024 (dahil) tarihine kadar.)
-ÇALIK DENÝM TEKSTÝL SANAYÝ VE TÝCARET ANONÝM ÞÝRKETÝ (08.11.2024 (dahil) tarihine kadar.)
-DARDANEL ÖNENTAÞ GIDA SANAYÝ ANONÝM ÞÝRKETÝ (04.10.2024 (dahil) tarihine kadar.)
-EURO YATIRIM HOLDÝNG ANONÝM ÞÝRKETÝ (10.10.2024 (dahil) tarihine kadar.)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Nakit akýþýnýn önemini anlýyoruz. konkordato ilan eden bir firma için cirolar iyi .borç alacak dengesinin oluþmasý zaman alacak.ben batacaðýný düþünmüyorum.Lazým olmayan unutulacak bir sermaye ile alýp ilerde temelcilere satýlabilir.
Yer Ýmleri